Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Predstava Kulturnog centra u februaru: KOD ŠEJTANA ILI JEDNA DOBRA ŽENA - | K-013 Portal
kulturni centar pancevo, predstava, kod sejtana ili jedna dobra zena

Predstava Kulturnog centra u februaru: KOD ŠEJTANA ILI JEDNA DOBRA ŽENA


U petak, 11. februara u 19.30 na Maloj sceni Kulturnog centra Pančeva, biće izvedena koprodukcijska predstava „Kod Šejtana ili jedna dobra žena” u režiji Stevana Bodrože. Uloge tumače Jasmina Večanski, Mihaela Stamenković, Ivana Nedeljković, Mihailo Laptošević, Igor Borojević, Mladen Vuković i Milan Aleksić. Ulaznice po ceni od 500 dinara prodaju se na biletarnici Kulturnog centra.

Predstava je nastala u koprodukciji Ustanove kulture „Vuk Stefanović Karadžić” iz Beograda, „Puls teatra” iz Lazarevca i Kulturnog centra Pančeva.

„Kod Šejtana ili jedna dobra žena” je priča o samooslobađanju jedne žene koje je došlo prekasno u njenom životu da bi uspelo. Ovo je priča o prostoru i vremenu koji su samo naizgled sadašnji i savremeni, ali koji ispod maske pseudomodernosti i dalje kriju duboko tradicionalne, ritualne mizogine uloge koje su u životu dodeljene ženama.

Ova drama je pasija jedne žene koja više ne može da izdrži besmisao u koji je njena svakodnevica ogrezla.

Ova drama je posveta svim ženama koje su imale darove, snove i nadanja i nikada im se ni izdaleka nisu približile zato što im niko nije dao podršku i ohrabrio ih da iskorače u nepoznato. Ipak, ti Božanini snovi, u potaji sanjani, nose u sebi lepotu i potresnost zbog kojih je vredelo o njima napraviti predstavu.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

loading...