Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Predstava “Ovaj će biti drugačiji” rediteljke Đurđe Tešić u Kulturnom centru Pančeva - | K-013 Portal
predstava ovaj ce biti drugaciji, djurdja tesic, kulturni centar pancevo, pancevo

Predstava “Ovaj će biti drugačiji” rediteljke Đurđe Tešić u Kulturnom centru Pančeva


Predstava „Ovaj će biti drugačiji” Ateljea 212  biće izvedena u Dvorani Kulturnog centra Pančeva 29. maja 19:30. Rediteljka je Đurđa Tešić, dramaturškinja Staša Bajac, a uloge tumače Tamara Dragičević, Ana Mandić i Milica Janevski.

Postdramska bajka „Ovaj će biti drugačiji” suočava dnevne snove mladih žena s istinom noćne more. U svetu spektakla, prihvaćenih modela potrošnje i poželjnog ponašanja, maštanje o idealnom muškarcu sudara se s mačizmom, mizoginijom.

Posledice su gubitak iluzija i nasilje koje mlada žena vrši kao odgovor na nasilje koje trpi. Ovo je jedna dirljiva priča koja nas pažljivo i duhovito vodi do uvida - da je važno, dok još nije kasno, da preispitamo na prvom mestu koliko volimo sami sebe, kako bismo na miru stigli do Drugog.

„Ovaj će biti drugačiji” je pobednička drama petog Hartefaktovog regionalnog konkursa za najbolji angažovani celovečernji dramski tekst 2017. godine. Predstava je namenjena starijima od 14 godina.

Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra Pančeva po ceni od 1000 dinara.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.