Promocija knjige „Mostovi prijateljstva“ Predraga Starčevića na BUDI festivalu
kulturni centar pancevo, promocija knjige predraga starcevica

Promocija knjige „Mostovi prijateljstva“ Predraga Starčevića na BUDI festivalu
montekristo 0507


U petak, 28. maja u 15h u Kulturnom centru Pančeva će biti promovisana knjiga „Mostovi prijateljstva“ Predraga Starčeviča, i istoimeni međunarodni projekat. Knjiga se finansira od nagrade „Najbolji edukatori Srbije 2020.”, koju je autor dobio od Udruženja za podsticanje preduzetništva „Živojin Mišić”. Promocija se organizuje u okviru bogatog programa Bijenala umestničkog dečijeg izraza – BUDI, koji se održava od 15. maja do 15. juna u Pančevu.

„Mostovi prijateljstva" je knjiga puna ljubavi, i nastala je kao rezultat časova na daljinu u kome je učestvovalo više od 500 dece i 26 nastavnika iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije.

U predgovoru ove knjige, koji je pisao Rade Šerbedžija, između ostalog se kaže: „Tvoja knjiga Mostovi prijateljstva je najvažnija stvar koja se trenutno događa na ovim prostorima... Knjiga je važna i zbog toga jer ona ujedinjuje svijet mladih ljudi, koji još nisu zahvaćeni manipulatorskim načinima života. Ta Mladost je jedina snaga koja može ujediniti naš postradali i porušeni svijet i koja nam može donijeti neko smirenje. Ta mladost je spremna prelaziti preko tih novosagrađenih mostova prijateljstva i nalaziti puteve do svojih razjedinjenih srdaca i obespokojenih duša."

Impresije i podršku knjizi su dali najeminentniji pisci za decu iz ove četiri zemlje: Jasminka Petrović (Srbija), Sanja Pilić (Hrvatska), Barbara Hanuš (Slovenija) i Mirsad Bećirbašič (Bosna i Hercegovina).

(KomunikArt)


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

BIG ŠOPING DANI

Školica sporta Fit Happy Kids

Autoškola Montekristo Pančevo

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble