Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website „RŽD Internešnl“ pokreće „Brzi kviz“ za učenike Srbije - | K-013 Portal
rzd internesnl, brzi kviz

„RŽD Internešnl“ pokreće „Brzi kviz“ za učenike Srbije


Učenici srpskih škola mogu do 20. novembra ove godine da se registruju na sajtu https://intgame.ru/rzd-int za učešće u intelektualnoj onlajn igri „Brzi kviz zajedno sa „RŽD Internešnl“.

Timovi učenika uzrasta od 13 do 19 godina pozivaju se da učestvuju sa mentorima - predavačima školskih ustanova. Prvi krug će se održati onlajn na sajtu kviza. Za odgovor na svako od pitanja u igri će biti ostavljeno tačno 60 sekundi. Najbolji timovi prolaze u finale, koje će se održati u Beogradu u decembru. Pobednici dobijaju tehnološke i korisne poklone.

Takmičenje za decu i omladinu će se održati u Srbiji već sedmi put u okviru humanitarnog programa „RŽD Internešnl“. Ove godine, s obzirom na moguća ograničenja, vezana sa svetsku pandemiju koronavirusa, takmičenje se po prvi put održava uz korišćenje savremenih tehnologija, a učešće u prvom krugu je organizovano preko interneta. Članovi timova mogu da komuniciraju između sebe i putem popularnih mreža, kao i da se okupljaju na bilo kom mestu koje im je zgodno, na primer, u školi, kod kuće, u biblioteci. U finale će proći najbolji timovi – najbrži i najdovitljiviji.

Sa celokupnim uslovima kviza možete da se upoznate kao i da se registrujete za učešće na sajtu manifestacije: https://intgame.ru/rzd-int .

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

loading...