Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 01. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 01. mart

Lav gubi iluzije, Vaga se vrti u začaranom krugu, Jarac u zabludi, Ribe zahtevne. nova energija za Ovna, trzavice za Bika, Vodolija ima velike želje, Devica igra na šarm i inteligenciju, Blizanci propuštaju šanse, Škorpija lubomorna a pasivna, Rak konačno smiren, Strelac dobija zaostalu zaradu. Ovo je dnevni horoskop za 01.mart.

OVAN

Posao: Vaša loša sreća se neće protežirati u nedogled. Ako ste imali loše poteze, sada dolazi period koji donosi sasvim novu energiju. Budite spokojni na putu kojim ste krenuli da rešavate svoje probleme.
Ljubav: Partner je neko ko je zauzet svojim ličnim problemima. Pokušajte da se zabavite  sa ljudima koje niste odavno videli. Budite društveniji.
Zdravlje: Nesanica.

BIK

Posao: Mada ste se dovoljno angažovali, biće trzavica u narednom periodu. Bićete pomalo izrevoltirani zbog tuđeg stava koji se neće poklopiti u nekim segmentima sa vašim. Budite komunikativniji i pokušajte da saslušate i drugu stranu kako ne biste došli u nepotreban sukob.
Ljubav: Osoba plave kose je neko ko vam je trenutno u glavi. Budite otvoreniji i pokušajte da kokretizujete celu stvar.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

BLIZANCI

Posao: Vaša kolebljivost može da vas staje dobrih poslovnih šansi. Bićete opterećeni nečim od ranije i bićete pomalo u grču. Ne dozvolite da vam se ovo desi, jer sigurno imate i po neku dobru ideju da se stvari okrenu u vašu korist.
Ljubav: Imate dosta dobre aspekte da se zaljubite u svog šefa. Imaćete dosta dobre vibracije na polju ljubavi a naročito ako ste već u jednoj solidnoj vezi.
Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

RAK

Posao: Ukoliko ste student možete imati dovoljno dobre aspekte da položite test ili ispit koji odavno vučete. Budite u dobrom fokusu jer vam se može isplatiti. Ako kojim slučajem tražite zaposlenje, možete svoju šansu naći na polju inostranstva koje je dosta široko otvoreno.
Ljubav: Ako ste slobodni, možete očekivati solidna dešavanja na ovom segmentu bez izuzetka. Budite spokojni kada je vaš stalni partner u pitanju, jer neke sitnice ćete jako dobro da podnesete, koje su vas u suštini iritirale.
Zdravlje: Kukovi su vam slaba tačka.

LAV

Posao: Neko će vam srušiti iluzije koje trenutno imate u vezi obećanja koja nikako da se dese. Jedna starija ženska osoba može biti neprijatna prema vama, jer ne ispunjavate njena očekivanja.
Ljubav: Budite zahvalni na tome što imate. Partner na koga možete da se oslonite u svakom trenutku. Imate očiglednu podršku.
Zdravlje: Problematika oko srca vam se nastavlja.

DEVICA

Posao: Inteligentni ste i imate odličnu ideju. Sviđate se šefovioma i možete izaći u prvi plan sa svojim stavom koji imate. Niste laički raspoloženi, pa vam se sugeriše da se prihvatite konkretnih poslovnih mogućnosti koje vam se pružaju.
Ljubav: Bićete pozvani na jednu solidnu zabavu. Neko će vam uručiti pozivnicu pa bi bio red da je iskoristite za nova poznanstva.
Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

VAGA

Posao: Imate osećaj da vam ne ide baš od ruke ono što ste zamislili. Često se vrtite u krug zbog svojih ideja i niste u mogućnosti da postignete nešto više. Podrška koju imate je nešto što vam ne ide u korist i vi ste toga na neki način svesni.
Ljubav: Sami ste i to vam ne odgovara u suštini. Budite otvoreniji kako bi vas energija povela.
Zdravlje: Proverite rad štitne žlezde.

ŠKORPIJA

Posao: Ponekad ste mnogo više otvoreni za nešto konkretno, ali ovaj put je problem vaša pasivnost. Otvorite se na segmentu koji donosi mnogo konkretnije stvari, a to je polje inostranstva.
Ljubav: Pojaviće vam se neko nov. Budite otvoreniji kako bi se nešto konkretno i desilo. Imate pojačanu ljubomoru.
Zdravlje: Solidno.

STRELAC

Posao: Očekije vas solidno dešavanje na polju posla u vezi saradnje sa nekim od ranije. Retrogradnost vam donosi zaostalu zaradu, koju je trebalo već da dobijete. Nešto novo na pomolu ne očekujte.
Ljubav: Upoznajete značajnu osobu preko polja posla. Imali ste dovoljno vremena da se odlučite u vezi starog partnera. U suštini vam nije išlo.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

JARAC

Posao: Ako ste kojim slučajem trgovac, imaćete dosta problematičnu situaciju. Bili ste u nekoj zabludi, koja vam donosi ozbiljne nevolje. Novac koji očekujete stiže, ali sa zaostatkom. Budite strpljivi  u svojim namerama.
Ljubav: Osoba plave kose je neko nov ko vam se dopada i nećete ostati, baš ravnodušni u njenom prisustvu.
Zdravlje: Cirkulacija je nešto na čemu treba da poradite.

VODOLIJA

Posao: Vaše želje su velike. Ono što ćete dobiti zavisi od prilike koju ćete dobiti po zasluzi. Koliko ste uložili toliko i očekujte. Na putu ka uspehu možete imati od osobe rođene u znaku Škorpije, pa se slobodno oslonite na ovu osobu, bez izuzetka.
Ljubav: Vodolija je odličan izbor i neko ko ne može da vas zaobiđe. Pojaviće se u trenutku kada se budete najmanje nadali. Bićete pozvani na jednu zabavu.
Zdravlje: Naglašena vam je osetljivost na hranu.

RIBE

Posao: Pasivni ste, a želite mnogo više. Bićete izloženi pritisku svojih pretpostavljenih. Budite dovoljno skoncentrisani na zadatku koji trenutno radite, kako bi mogli da poboljšate svoj bilans u novčaniku.
Ljubav: Isuviše ste zahtevni od partnera, pa samim tim možete dobiti mnogo manje. Budite iskreni prema sebi.
Zdravlje: Bešika vam je slaba tačka.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.