Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 02. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 02. maj

Lav gubitnik dana, Bik i Rak u ljubavi, Ovan u konfliktu, Jarac mudar, Vaga sa podrškom, Strelac umoran, Ribe i Devica se drže, Vodolija nije sama, Škorpija okružena udvaračima, a Blizanci bez rizika. Ovo je horoskop za 02.maj.

OVAN

Posao: Imate pionirski duh i ne želite da se odvojite od sopstvenih načela. Smatrate da su oni isuviše ispravni za ono što tek treba da sledi. Imali ste možda manji konflikt sa osobama, koje vam nose odlično razrešenje situacije u daljem toku rada.
Ljubav: Možda budete razmišljali o osobi koja vam je bila draga već odavno. Nemate nameru da se suočavate sa svojim emocijama još neko vreme.
Zdravlje: Nemate većih problema danas.

BIK

Posao: Povremeni gubici na koje ste već odavno spremni imaju jaku konotaciju u vašem finansijskom segmentu, jer vas vuku u odlične ideje, koje ćete sprovesti u delo. Morate da se povinujete u datoj situaciji.
Ljubav: Uživate u čarima jednog Raka. Odlično se razumete i nemate nameru da menjate status koji trenutno imate. Možete da se pohvalite svojim ljubavnim životom.
Zdravlje: Lupanje srca.

BLIZANCI

Posao: Vaša komunikativnost vam je zaštitni znak i nećete morati da se suočavate sa raznim rizicima koji su oko vas trenutno. Imate odlično čulo zapažanja da ćete moći da prevaziđete sopstveni ego u pojedinim trenucima, kada osetite pritisak okruženja.
Ljubav: Ne želite da se rasplinete od emocija kada je partner u pitanju, koliko se od vas očekuje mnogo bolje rešenje kada je poslovna strana u pitanju.
Zdravlje: Solidno.

RAK

Posao: Preduzetnički duh vas tera na krupne promene, jer ne uviđate mnogo veliki problem, koji vam se trenutno nameće imperativno. Imali ste i vi svojih ideja, ali su one trenutno u drugom planu. Povinovaćete se trenutnom položaju koji ste stekli.
Ljubav: Vaše emocije su na mestu i nemate problem na polju ljubavi. Odlična komunikacija sa partnerom je ono što vas održava u životu.
Zdravlje: Kolena su vam slaba tačka.

LAV

Posao: Danas se osećate kao gubitnik. Nemate nameru da se odvajate iz grupe i svoj ego trenirate. Biće i boljih dana. Pokažite šta imate da radite u grupi i nastojte da ispoštujete dogovor.
Ljubav: Partner vam je odličan oslonac i ne morate da se dvoumite oko zajedničkog izlaska ovaj put, jer imate šta da ponudite. Bavite se emotivnom stranom.
Zdravlje: Povremeno se opuštajte.

DEVICA

Posao: Možda ste na ratnoj nozi sa partnerom, koji vam je obećao mnogo toga ali od dogovora niste nešto posebno dobili. Možda se budete dogovorili da promenite trenutnu situaciju i iz nje izvučete korist.
Ljubav: Ne želite da se raspravljate. Nemate živaca za tako nešto, jer ste se odavno već oprostili od osobe koja je još uz vas. Ne želite nekoga da povredite, ali odlazak je neminovan.
Zdravlje: Redovno pijte vodu.

VAGA

Posao: Ortakluk koji vam se uviđa kroz posao je odličan potez. Tržište na koje izlazite, nosi vam odlične ideje koje ne morate da sprovodite u delo bar za neko vreme. Odlična podrška neće izostati. Imate odlično okruženje, koje vam nosi mnogo dobru energiju.
Ljubav: Osoba koja je trenutno pored vas nije zadovoljno vašim stavom. Pokušajte da se promenite i prilagodite situaciji. Neko nov, vam iskreno pokazuje svoja osećanja.
Zdravlje: Osećate veliku tenziju.

ŠKORPIJA

Posao: Špekulacije koje ste očekivali za danas, odložite ih za neki drugi period. Morate da budete svesni da previše žurite u pokušaju da dostignete nešto više na putu ka uspehu. Morate da se oslonite na neke ljude.
Ljubav: Očekujte prijatna iznenađenja. Imate udvarače samo je pitanje kome bi hteli da priđete i započnete romantičan razgovor.
Zdravlje: Kontrolišite rad štitne žlezde.

STRELAC

Posao: Pomalo ste umorni od cele situacije na psolovnom planu. Morate da naučite da kanališete negetativnu energiju, kroz posao kome se bavite. Pokušavate da dominirate, ali taj stav ne podržavaju vaše kolege.
Ljubav: Isuviše ste okupirani osobom iz prošlosti da vam se savetuje da se češće družite sa pozitivnim ljudima kako bi se odmorili i napravili dobar izbor.|
Zdravlje: Više se bavite fizičkom aktivnošću.

JARAC

Posao: Imate dovoljno vremena da završite mnogo toga u svom poslovnom segmentu. Ne pokušavajte da odložite datu poslovnu ponudu koja vam se smeši. Budite mudriji u svom poslu koji radite.
Ljubav: Bićete prijatno raspoloženi prema osobi na koju često mislite. Nećete se dvoumiti, kada je u pitanju zajednički izlazak. Imaćete odličan provod.
Zdravlje: Problem sa digestivnim traktom.

VODOLIJA

Posao: Povremeno se brinete oko svojih finansija koje i nisu baš na zavidnom nivou, koliko ste bili spremni da očekujete. Nećete očajavati već ćete biti na pravom potezu za neko vreme. Budite strpljiviji.
Ljubav: Niste sami i to je vaša pobeda za danas. Ukoliko uvidite da je još neko prisutan u vašoj glavi ne želite da se to završi. Možda vam se smeši karmička ljubavna priča.Ž
Zdravlje: Odmarajte se povremeno.

RIBE

Posao: Pomalo vas iritira stav kolega koji su protiv vašeg rada. Imali ste dovoljno vremena da svoje aktivnosti svedete na minimum i da izvučete odličnu korist iz zajedničkih aranžmana. Jedna Devica je na vašoj strani i ne želi da vas napusti u ovom trenutku.
Ljubav: Pomalo vas partner iritira i ne želite da otvorite svoje srce, tek tako. Smatrate da vam neko duguje izvinjenje. Bićete odličan pregovarač ukoliko vi to želite.
Zdravlje: Proverite hormone štitne žlezde.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.