Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 03. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 03. maj

Ovnu potrebno opuštanje, Bik nema razlog za brigu, Blizanci puni obaveza, Rak šarmantan, Lav optimističan, Devica konfuzna, Vaga skeptična, Škorpija tajanstvena, Strelac dominira, Jarac je imao i lošije dane, Vodolija sreće osobu iz prošlosti, a Ribe uživaju u ljubavi. Ovo je horoskop za 03.maj.

OVAN

Posao: Vaše podsvesne želje se još uvek ne mogu ostvariti. Bićete možda skloni odustajanju, pa se u svakom slučaju savetuje da dobro razmislite pre nego što donesete kvalitetnu odluku, kada je vaš posao u pitanju.
Ljubav: Morate da prođete kroz malo lošiji emotivni period. Pokušavate da se savladate od bespotrebnog besa.
Zdravlje: Opuštajte se.

BIK

Posao: Otežanja koja imate su pravne prirode. Moraćete mnogo više da radite i da se suzdržavate povremenih loših poteza. Ne morate da ulazite u konfliktne situacije koliko se od vas traži mnogo fleksibilniji stav.
Ljubav: Imaćete šta da dodate u priči svom partneru i da pokušate da pronađete dozu kompromisa. Ne morate da očajavate ukoliko uvidite da nije sve onako, kako ste isplanirali.
Zdravlje: Nemate veći razlog za brigu.

BLIZANCI

Posao: Vaš privatni posao pomalo trpi zbog obaveza u porodici. Imate mnogo više obaveza, koje ne možete da stignete da završite na vreme. Potrebno vam je da se mnogo više angažujete na pojedinim segmentima.
Ljubav: Pokušavate da izgladite odnos sa partnerom i u tome uspevate. Ukoliko ste sami ne očajavajte, jer je to prolaznog karaktera.
Zdravlje: Izbegavajte teške zalogaje.

RAK

Posao: Imate povremeno iznenađujuću situaciju na polju posla i to vam predstavlja odeređenu dozu stresa. Pokušajte da budete mnogo bolji u onome šta vam se trenutno nudi kao mogućnost.
Ljubav: Pokušavate da šarmirate svog partnera i nemate nameru da se odvojite od svoje druge polovine. Možete mnogo toga da postignete, ukoliko se budete pozitivno postavili.
Zdravlje: Mnogo ste se zapustili.

LAV

Posao: Imate isuviše optimizma i jasan cilj. Ovo je vaša dobitna kombinacija i nećete se ustručavati da potražite nešto više od trenutnog plasmana, koji vam se nudi. Morate da ostanete prisebni i u neku ruku čvrsto na zemlji.
Ljubav: Povremeno ste se okrenuli svojim ciljevima i to vam je trenutno prioritet. Od vas se ne očekuje da budete prisutni u svakom momentu, već da budete povremena podrška.
Zdravlje: Srčana artmija vam pravi problem.

DEVICA

Posao: Možda se niste dovoljno dobro snašli u onome šta trenutno radite. Imali ste do sada isuviše dobar stav i to je bila vaša dobitna kombinacija na koju ste računali. Ponešto se menja i vi osećate da stvari ne stoje tako dobro ovaj put.
Ljubav: Imate svoje ideje i želite Ih podeliti sa svojom drugom polovinom. Ne pokušavajte da se na silu stavljate u koš sa partnerom.
Zdravlje: Imate loš tretman prema svom telu.

VAGA

Posao: Možda niste navikli na veću popularnost koja vam se pruža i na veliki aplauz, kada je vaše delo u pitanju. Pomalo ste još uvek skeptični, ali vaš umetnički dojam je nešto što je isuviše upečatljivo.
Ljubav: Ukoliko ste sami ne očajavajte, jer osoba na koju mislite je pored vas i nema nameru da se udalji, bar još neko vreme.
Zdravlje: Pokušavate da držite dijetu.

ŠKORPIJA

Posao: Poslovni segment je nešto gde vi u suštini uživate. Možete da budete okrenuti boljim partijama, kroz koje možete mnogo toga da dobijete iz prve. Nemate nameru da se otvarate pred nepoznatim klijentima i tu je vaša snaga. Znate kada treba da ćutite.
Ljubav: Vaš ekstremno dobar ljubavni život je pod velom tajne. Ne želite da ga delite pred grupom ljudi, jer smatarte da je to samo vaša intimna stvar.
Zdravlje: Abdomen vam je slaba tačka

STRELAC

Posao: Pokušavate da dominirate, ali toga niste svesni. Ljudi iz okruženja ne mogu da vas prepoznaju i da vam nešto više pruže, kroz interakciju sa drugim ljudima koliko se od vas očekuje da budete pionir ovih poteza.
Ljubav: Pomalo ste sujetni kada su zajedničke teme u pitanju, jer uviđate da vas partner ne prati šta pričate. Ne držite najbolje pažnju ovaj put.
Zdravlje: Imate loše iskustvo sa lekarima.

JARAC

Posao: Imali ste svojih momenata, ali to je bilo prolaznog karaktera. Bilo je i lošijih dana. Pokušajte da dobijete mnogo više od svog truda, koji ste uložili u proteklom vremenu. Sledi odlično dešavanje na polju posla.
Ljubav: Vaš entuzijazam je na nivou i ne morate da se kajete ukoliko ne bude ništa od onoga što ste trenutno postavili sebi kao cilj. Podelite svoje emocije.
Zdravlje: Ne žalite se na nesto posebno danas.

VODOLIJA

Posao: Volite timski rad i tome težite već neko vreme. Pokušajte da se distancirate od eventualnih problema i ne razmišljajte suviše o njima. Trenutno ih ne možete rešiti, koliko možete da ih zaobiđete.
Ljubav: Vaš emotivni život cveta i vi to uviđate. Nadate se solidno uspešnom danu i nećete ostati sami ni po koju cenu.
Zdravlje: Ukoliko imate stomačnih problema, obratite se što pre lekaru.

RIBE

Posao: Ono što ste pokušali da uradite i završite trenutno vam predstavlja problem, koji ne možete da rešite. Ne očajavajte, jer su ovo tranziti kratkog daha. Pokušajte da se ozbiljno pripremite za dalja dešavanja na koja niste računali da će se tako brzo dešavati.
Ljubav: Vaš emotivni život vam je odlično postavljen preko polja emocija. Možete očekivati solidan susret sa osobom koju odavno niste videli.
Zdravlje: Vaše zdravlje je danas u redu.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.