Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 06. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 06. februar

Lav i Jarac u simbiozi, Devica u sosu, Škorpija melanholična, Vodolija vladar inovacija, Ovan u svom svetu, Bik nezavistan, Blizanci u razmiricama, novčani šok za Raka, Vaga darežljiva, Strelac uvećava prihode, Ribe u rutini. Ovo je horoskop za danas, 06. februar.

OVAN

Posao: Dovoljno ste u svom svetu da nemate nameru da se na neki način fleksibilno postavite u celoj priči. Pomoćićete kolegama koliko se ono budu otvorili na poslovnom segment jer i vi sami možete bolje da napredujete kroz zajedničku saradnju.
Ljubav: Oni koji su slobodni su u žiži interesovanja osoba suprotnog pola. Nemojte da odbijate nečiju naklonost iz vama poznatih razloga.
Zdravlje: Možete imati povišenu temperaturu.

BIK

Posao: Vaša finansijska nezavisnost je na nivou koji ste sami tražili. Ne dopustite da se na neki način požalite jer u tom slučaju možete privući jako negativan stav nekih ljudi za koje ste smatrali da su vam prijatelji.
Ljubav: Partner se oseća sigurno pored vas. Imate dobar stav pa samim tim i zračite u tom duhu.
Zdravlje: Proverite hormone štitne žlezde.

BLIZANCI

Posao: Vaš stav po pitanju onoga što očekujete u finansijskom smislu nije baš zadovoljavajući. Vaše želje su jedno a mogućnosti sasvim drugo. Na neki način još uvek vas izvlači to što niste baš početnik u celoj priči. Imate dobar stav.
Ljubav: Partner vas dovoljno podržava ali za uzvrat traži da i vi ponekad budete velikodušni. Moguće su manje razmirice.
Zdravlje: Manja srčana aritmija.

RAK

Posao: Polje privatnog biznisa vas upozorava da se na neki način pripremite na jedan manji novčani šok. Ulaganja koja niste izvršili su napravila lošu energiju kroz koju prolazite. Imali ste šansu ali to ne znači da je kasnije ne možete očekivati u tom obimu.
Ljubav: Osoba tamnije boje kose je neko ko je vasa potajna želja. Bićete u fokusu što se dešavanja tiče ali nećete uspeti da se na neki način aktivirate na konkretnije stvari.
Zdravlje: U lošijem ste ambijentu koji vam crpi energiju.

LAV

Posao: Kraljevska pozicija koju imate vam donosi i toliki džep. Ne dozvolite da se na neki način distancirate od bitnijih događaja koji će da uslede. Budite na nivou zadatka i na nek način se potrudite da dobijete ono što zaslužujete kao i obično.
Ljubav: Jarac je neko ko vas iskreno voli, ali njegov pesimistički stav nikako da otvori put do vašeg srca.
Zdravlje: Povremeno merite krvni pritisak.

DEVICA

Posao: Niste jedini u sosu koji vam se nameće. Budite na visini zadatka i ne dozvolite da se stvari dešavaju protiv vas. Neko bi mogao da ima jako loš stav prema vama na nivou zadataka koji obavljate. Ljubomora je na nivou koji ne podržava vaš stav iz inata od strane jedne osobe.
Ljubav: Rastrojeni ste po ovom pitanju. Nemate dovoljno toga da pružite na nekom višem nivou pa su svakako moguće i veće razmirice sa stalnim partnerpm.
Zdravlje: Možete imati poremećaj u ishrani.

VAGA

Posao: Bićete dovoljno darežljivi na neki način jer ste se dovoljno edukovali u pravcu koji vodi uspehu. Podelićete ih sa ostalima bez izgovora na nivou zadatka. Imate podršku od svojih šefova za akcije koje ćete inače sprovoditi.
Ljubav: Vaša Venera je na neki način još u svom lošijem položaju. Nemate većih emocijakoje bi na neki način partner pružili jer ste neko ko je još uvek suzdržan.
Zdravlje: Rad nadbubrežne žlezde je malo problematičan.

ŠKORPIJA

Posao: Imali ste dovoljno dobar razlog da pređete na drugo rado mesto. Međutim, uspomene na prethodno stanje se još ne povlači. Malo ste melanholični jer ste se ipak vezali za neke osobe u kolektivu gde ste dovoljno vremena proveli.
Ljubav: Strastvena ljubavna veza je na pomolu. Ako ste slobodni možete bez problema da očekujete novi susret sa osobom rođenoj u znaku Bika.
Zdravlje: Bez većih problema.

STRELAC

Posao: Imali ste dovoljno dobar period, ali sa ove tačke gledišta ste neko ko neće tako lako odustati od dodatnog poslovnog pokušaja da uvećate svoje novčane prilive. Bićete dovoljno dobri u onome što radite.
Ljubav: Neko je izuzetno strpljiv sa vama i očekuje da pogledate u njegovom/njenom pravcu.
Zdravlje: Pazite se nazeba.

JARAC

Posao: Imate dovoljno slobodnog vremena da ste spremni za neki dodatni posao. Biće ovo pravi izazov za nekoga ko je sugerisao da krenete tim putem. Nagovor vašeg dobrog prijatelja je upravo jedan dobar savet upućen vama na nekom nivou koji vam se čini solidnim.
Ljubav: Lav je neko ko bi mogao biti ozbiljn kandidat ali se može nešto iskomplikovati kroz partnerovo polje emocija na neki način.
Zdravlje: Solidno.

VODOLIJA

Posao: Skloni ste inovacijama kako na random mestu tako i u samoj kućnoj atmosferi. Bićete ponekad dovoljno uporni ali na kolegijalan način da stvari privedete kraju što se vaše reorganizacije tiče. Zadatak ćete uspešno završiti bez većih problema.
Ljubav: Imali ste buran period nakon koga dolazi malo ozbiljniji stav. Nećete ulaziti u vezu sa baš neproverenom osobom. Oseća se distance na nekom nivou.
Zdravlje: Pazite se naglosti. Noge su vam slaba tačka.

RIBE

Posao: Već ste navikli na izazove koje život nosi na nekom nivou. Rutina je zagarantovana samo ako vi to želite. Promene ćete sami inicirati uz pomoć ortaka koji su uz vas i na neki način ste u odličnom društvu koje vas podstiče nap ravi put.
Ljubav: Partner može biti problematično postavljen. Imate razloga da se osamite i da se bavit esvojim pitanjima.
Zdravlje: Kolena su lose postavljena po aspektima.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.