Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 06. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 06. mart

Lav u ulozi Sunca, Ovan spreman za velike promene, Vaga u rutini, manje trzavice za Ribe, Devici život prolazi ispred nosa, Rak zatvoren, Škorpija kompromisna, Bik pred duplom šansom, Jarac blizu rešenja, podrška za Blizance, Vodolija srećno odmara, Strelac pakuje kofere. Ovo je horoskop za 6. mart

OVAN

Posao: Spremni ste na velike promene od naredne sedmice. Prilika koja vam se nudi je odlična. Pokazaćete sve svoje veštine koje posedujete, jer ćete u suštini raditi nešto što što volite.

Ljubav: Ako ste kojim slučajem sami, ne morate da očajavate već se potrudite da odete na jedan odavno zakazani sastanak. Bićete srećni u onome što vam se bude desilo.

Zdravlje: Nemate probleme na ovom segmentu.

BIK

Posao: Otvara vam se nova poslovna šansa na koju ćete naići preko jedne muške osobe. Bićete zadvoljni onim što budete postigli bez obzira na ostatak problematike koju morate da pređete bez izuzetka.

Ljubav: Imate šansu da upoznate osobu koja vam nešto više znači pa se spremite i na određene izazove koje ovaj segment nosi.

Zdravlje: Solidno.

BLIZANCI

Posao: Razmislićete o novoj poslovnoj šansi. Prijatelji vas postiču na promenu koju ćete i sami inicirati na neki način. Bićete im zahvalni za ponude koje će vam izneti. U svakom slučaju imaćete jasne šanse na vidiku.

Ljubav: Na podršku partnera, u suštini, možete da računate. Budite dovoljno otvoreni u priči koju vodite.

Zdravlje: Većih tegoba nećete imati.

RAK

Posao: Ukoliko ste kojim slučajem student, imate dobru energiju koja vas bodri da učite i da se ne osvrćete za problemima koji su bili. Bićete podstaknuti nečijim stavom, kako biste mogli da rešite problem koji vas muči.

Ljubav: Ne dozvoljavate da vam priđe osoba koja vas voli. Smatrate da ne zavređuje vašu pažnju. Imate možda pogrešan utisak.

Zdravlje: Bubrezi su vam slaba tačka.

LAV

Posao: Nećete se umarati nepotrebno, dosadnim rutinskim radnjama koje su vam nametnute na poslovnoj strani. Niste zadovoljni u većoj meri, ali nećete nikome prebacivati za sopstveni izbor.

Ljubav: Provodite dan sa porodicom. Imate osećaj da ste upravo vi pokretač mnogih stvari iz svog privatnog života. Vi ste isuviše jako Sunce koje želi da bude odlična podrška.

Zdravlje: Niste odavno bili kod zubara, planirajte tu posetu.

DEVICA

Posao: Stresne situacije, koje ste u proteklim danima imali vas sustižu. Imate osećaj da vam mnogo stvari promiče i da tempo života koji imate ne zavređuje posebnu pažnju. Budite sigurni u promenu koju budete željno isčekivali.

Ljubav: Ako ste kojim slučajem slobodni, Lav je odličan izbor. Imaćete dovoljno tema, koje će vas spojiti na jedan suptilniji način.

Zdravlje: Bolovi u stomaku su učestali.

VAGA

Posao: Posao kojim se bavite je pomalo statičan i na neki način ustaljena kategorija. Razmišljate o promeni na duže staze. Ne morate da se pravdate ako budete hteli da odete. Kolege će za vas imati razumevanja.

Ljubav: Isuviše ste zaljubljeni u svog partnera da ćete mu oprostiti sitne greške, koje inače nisu korektne prema vama. Imali ste sličnih situacija tako da nemate nameru da rasipate energiju na nepotrebne stvari.

Zdravlje: Udahnite život punim plućima.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša poslovna strana bi mogla da trpi zbog vašeg kašnjenja, pa ste inače mišljenja da ste na neki način isuviše lako shvatili problematiku, koja je pomalo složena u samoj postavci.

Ljubav: Pokušavate još malo sa kompromisima, ali ste na izmaku kontrole, koja vam ne dozvoljava da se skoncentrišete na suštinu problema. Problem će se još neko vreme krčkati.

Zdravlje: Mogući problem sa gornjom vilicom.

STRELAC

Posao: Polje inostranstva je široko otvorena kategorija. Preko jednog prijatelja možete da planirate put sa ciljem koji vam je odlična šansa. Inostranstvo je za vas jedno veliko plodno polje koje odavno već čekate.

Ljubav: Partner vam je pomalo problematičan u priči koju vodite. Uviđate isuviše velike mane koje vas navode da se opvremeno povučete iz priče koju imate.

Zdravlje: Isuviše ste statični pa bi bilo dobro došetate.

JARAC

Posao: Rešićete dosta problematičan stav između vas i kolega. Biće dovoljan jedan telefonski poziv. Uspećete da ostvarite kompromisno rešenje. U suštini blizu ste rešenja koje vas muči. Bili ste sigurni da ste na pravom putu, što se pokazalo tačnim.

Ljubav: Okruženi ste pozitivnim ljudima. Provešćete dan u krugu porodice pa ćete imati priliku da se dobro ispričate i vodite teme, koje do sada niste uzimali u obzir.

Zdravlje: Imate dovoljno energije.

VODOLIJA

Posao: Ne započinjete ništa novo i imate oseećaj da je došao dan kada ćete se odmoriti i ispuniti sopstvene želje. Imate i svoja očekivanja, pa se ne može reći da se nećete dobro provesti, jedan sadržajno dobar dan ćete imati zasigurno.

Ljubav: Partner vam je najveća podrška u suštini. Imate odličan dan pred sobom, što se emocija tiče pa se slobodno opustite uz partnera koji vas ceni.

Zdravlje: Ponekad ste u minus fazi.

RIBE

Posao: Osećate da ste u dobrom fokusu. Nećete se dvoumiti oko nečega što ne zavređuje vašu pažnju. Bili ste u pravu što se određenih poslovnih segmenata tiče. Nešto ćete u suštini da odbacite.

Ljubav: Manje trzavice. Rasprave su nešto što nećete zaobići. Budite samo iskreni prema parneru koji vas još uvek voli.

Zdravlje: Dan ćete provesti u miru.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.