Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 09. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 09. april

Ovan uspešan, Bik i Blizanac u avanturi, Raku ne ide u ljubavi, Lav optimističa, Devicu čeka odličan dan, Vaga mora da se opusti, dobre šanse za Škorpiju, Strelac samostalan, Jarac juri uspeh, Vodolija juri otvorenu vezu, a Ribe troše više nego što imaju. Ovo je horoskop za 09.april.

OVAN

Posao: Izuzetno ste se dobro inkorporirali kada je trenutni posao u pitanju. Vaši klijenti imaju isuviše dobar stav kada su novčane prilike u pitanju pa samim tim ni vi ne možete baš da propadnete. Pokušavate da proširite trenutne aktivnosti koje radite ali ne možete, još uvek da se upustite u rizične aranžmane.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne očajavajte jer to zadugo nećete biti. Ovo naročito važi za one koji su rođeni u drugoj dekadi. Partner koga možete da očekujete je izuzetno uspešan u poslu kojim se bavi.

Zdravlje: Mogući problemi sa disajnim organima.

BIK

Posao: Saradnja sa lavom, naročito sa onima iz  prve dekade je pomalo loša. Izbegavajte ove poslovne prilike i saradnju sa ovom osobom. Finansijski u suštini ne stojite toliko loše, jer imate dovoljno dobar i razrađen sisitem. Ovo naročito važi za one, koji su u svom privatnom biznisu.

Ljubav: Možete da očekujete mlađeg udvarača. U svakom slučaju, ako se već nije desio možete da odahnete, ukoliko se budete upustili u avanturu sa Blizancem.

Zdravlje: Solidnog ste zdravlja.

BLIZANCI

Posao: Ukoliko je privatni posao u pitanju, morate da se pripremite na dobre poslovne prilike. Otvoreno polje inostranstva,  koje vam donosi mnogo više mogućnosti kada su u pitanju finansije, trenutno vam pruža odličan putokaz u pozitivnom smeru.

Ljubav: Ljubavna idila, koju trenutno imate je nešto na čemu ste dovoljno dugo radili. Ne morate da se doslovno više time bavite, jer vam dolazi period gde se vi u suštini miožete dovoljno već opustiti.

Zdravlje: Disajni organi su vam lošiji.

RAK

Posao: Situacija u kojoj ste se trenutno našli nije zadovoljavajuća po vas. Polje posla je pomalo loše posavljeno ovaj put. Pokušavate da se domognete bolje partije, ali imate osećaj da je to uzalud. Pokušajte da se oslonite na saradnike, koji vam mogu doslovno pomoći u situaciji u kojoj se nalazite.

Ljubav: Pokušavate da šarmirate svog partnera, ali ovde neko ima tvrdokoran stav po pitanju emocija. Imate osećaj da vas ceo svet razume osim one osobe pored vas.

Zdravlje: Reproduktivni organi su vam loše postavljeni.

LAV

Posao: Novac koji vam je preko potreban vam dolazi od strane prijatelja, koji vas u suštini podržavaju kada su vaše poslovne mogućnosti u pitanju. Bićete podstaknuti nečijom idejom da budete daleko bolji od onoga koliko možete da očekujete.

Ljubav: Možete osetiti nešto posebno prema osobi koja vam mnogo više znači nego što mislite. Bićete oduševljeni nečijim stavom kada su u pitanju Škorpija ili Bik.

Zdravlje: Optimistični ste.

DEVICA

Posao: Potpisujete važan ugovor koji vam donosi odličnu finansijsku situaciju ovaj put. Potrudite se da dobro pročitate ono što je napisano sitnim slovima jer kasnije neki detalj može da vam donese velike neprijatnosti. U suštini odličan dan pred vama.

Ljubav: Ukoliko ste sami očekujte prijatno iznenađenje koje vam može doneti odličnu emotivnu priču. Venera vas podržava pa iskoristite njenu energiju za nešto mnogo lepše od samoće koju trenutno imate.

Zdravlje: Odlična zdravstvena slika ovaj put.

VAGA

Posao: Ističete se i želite javno da priznate celom svetu koliko vredite. Ne morate da dovodite nikoga u neprijatnu situaciju, koliko ste u suštini jako otvoreni pa i pomalo napadni u priči. Ne morate da se hvatate za slamku i sitnice koje vam pridaju muku u nekom segmentu vašeg posla. Budite opušteni.

Ljubav: Imate odličan stav kada je vaš stalni prtner u pitzanju. Nemate nameru da razvlačite svoju energiju na nebitne segmente u svom životu. Podrazumeva da se volite, pa se vodite tom inercijom.

Zdravlje: Skloni ste alergijama.

ŠKORPIJA

Posao: Imate dosta dobru šansu, kada su vaše finansije u pitanju. Ukoliko imate transakcije na berzi, možete da očekujete solidan priliv kroz hartije od vrednosti kao i sa valutnim parovima, čijom trgovinom stičete ogromnu finansijsku nezavisnost.

Ljubav: Ponekad vam treba malo više samopouzadanja, kada je osoba u znaku Device u pitanju. Ne dopuštate da vam ovako dobra vibracija prođe neopaženo. Jedna osoba na vas misli i želi da sa vama izađe na večeru.

Zdravlje: Poboljšajte svoj imunitet.

STRELAC

Posao: Otvoreno polje inostranstva je nešto što vam pruža veću satisfakciju kada je finansijska samostalnost u pitanju. Ne obraćajte pažnju na sitne detalje, koji vam trenutno prave kočnice kada je vaš dalji razvoj u pitanju. Moraćete malo više da povedete računa o onome šta pričate.

Ljubav: Imate odličan stav kada su emocije u pitanju, pa ne morate da očajavate ukoliko vam se desi da niste baš u pravu. Imate jaku intuiciju i osećate kako će se odvijati tok stvari.

Zdravlje: Imate problem sa disajnim organima.

JARAC

Posao: Imate stav da vam karijera ne može ići uzlaznom putanjom zato što je to jednostavno za očekivati, ali malo kasnije. Imate mnogo dobar stav, ali se nešto konkretno može isprečiti kao spoljni faktor, koji vam ne dozvoljava da tek tako lako dođete do svoje šanse.

Ljubav:  Vaš stav prema partneru je pomalo začuđujući. Ne morate da se krijete iza tuđih osećanja, pokušajte da realno sagledate datu situaciju u kojoj se trenutno nalazite.

Zdravlje: Gornji deo glave vam je problematičan.

VODOLIJA

Posao: Povremeno ste zatvoren tip i ne želite da mnogo pričate o svojim finansijskim mogućnostima o kojima intenzivno mislite. Ovaj put ste pomalo loše raspoloženi samo zbog tuđih grešaka koje vama ne opraštaju kada se inteligencije tiče.

Ljubav: Otvorena ljubavna veza je ono što vam u suštini treba. Ne želite da se osećate kao u braku i pod nekom obavezom. Smatrate da vam tako nesto u suštini ne treba.

Zdravlje: Povremene glavobolje.

RIBE

Posao: Imate malo lošiji ukus, kada su finansije u pitanju. Možete mnogo više da potrošite nego obično. Pokušavate da se pomirite sa sudbinom, kada su vaše kompetencije u pitanju. Ne morate nikome da se pravdate za eventualne poslovne šanse, koje vam predstoje.

Ljubav: Ne morate da se ustručavate kada su vaše emocije u pitanju. Moraćete mnogo više da se povinujete i da se otvorite kada je nova osoba u pitanju.

Zdravlje: Digestivni trakt vam je loše postavljen.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.