Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 09. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 09. mart

Ovan entuzijastičan, Biku prija Jarac, Blizanci neodlučni, Raku i Vodoliji odgovara Lav, jaka volja karakteriše Lavove, Device imaju sjajnu ideju, Vage emotivno uzdrmane, Škorpije se drže starih navika, poslovne šanse za Strelca, Jarac ima neprijatelje, a Ribe su komunikativne. Ovo je horoskop za danas 09.mart.

OVAN

Posao: Vaš entuzijazam ne jenjava. Možete biti podstaknuti nečijom idejom da menjate stvari u svom okruženju i da se dosta pilagođavate, što u suštini nije vaša primarna osobina. Budite spokojni što se finansija tiče jer ćete imati solidne prilive.

Ljubav: Osoba iz vašeg okruženja može biti izuzetna prilika na koju i niste računali. Možete se zaljubiti na prvi pogled.

Zdravlje: Smanjite unos ugljenih hidrata.

BIK

Posao: Ukoliko ste studnti, ne propuštajte priliku da ovaj put izađete na ispit, koji vam je dugo opterećenje. Niste se još uvek opredelili za ovaj potez ali imate i dovoljno dobru podršku vaših mentora, pa se oslobodite tog straha koji vam ne ide u prilog.

Ljubav: Osoba rođena u znaku jarca je odlična kombinacija. Možete imati dosta požrtvovanog patnera koji misli na vas. U svakom slučaju sami nećete biti.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

BLIZANCI

Posao: Kolebljiva situacija vam ne dopušta da brzo doneste odluku. Niste se nadali, da ćete se odlučiti baš u tako kratkom periodu na eventualna ulaganja, koja možete da očekujete. Budite na neki način rezervisani još uvek.

Ljubav: Može da vam se pojavi neko od ranije. Niste imuni na nečije udvaranje pa ćete pokušati da se razjasnite po tom pitanju. Uviđate da bi bilo dobro da se dovoljno upoznate sa osobom koja vam se dopada.

Zdravlje: Na izmaku ste kontrole. Pokušajte da se opustite.

RAK

Posao: Niste u stanju da se opustite, kada je vaš posao u pitanju. Nemate nameru da se posvađate sa kolegama oko posla koji vam ne donosi ništa posebno. Bićete odlični u rutinskim poslovima.

Ljubav: Ovo je nešto što ste odavno očekivali da se desi a tek sada dolazi do punog izražaja. Osoba rođna u znaku Lava je odličan izbor. Otvorite svoje srce i pokušajte da se opustite.

Zdravlje: Osetljiv vam je stomak na vodu.

LAV

Posao: Neko vam nudi da radite psoao, koji ste od ranije već protežirali kao odličnu kombinaciju svega što ste dobili kao izuzetan polovni poduhvat. Nemate nameru da se rasplinjujete na nove i neproverene poslovne poteze. Bićete u odličnom fokusu, što se posla tiče.

Ljubav: Imate jaku volju koja vas leči na neki način. Niste kolebljivi i imate jak stav da treba da doživite ono što vam je primarno dato kroz vaše polje ljubavi.

Zdravlje: Na neki način ste zaštićeni.

DEVICA

Posao: Jedna vaša ideja može biti zlata vredna. Nije na odmet da povremeno  budete u komunikaciji sa ortacima koji mogu sugestivno na vas da deluju. Nećete se osećati kao neko ko ne zna svoj cilj kojim se vodite.

Ljubav: Ono što vam se bude protežiralo u toku ovog perioda možete smatrati sudbinskim stvarima, jer nećete imati neki veliki uticaj na sve ovo što vam se bude dešavalo.

Zdravlje: Bez većih problema.

VAGA

Posao: Donosite izuzetna rešenja i nećete morati da ih na glas govorite, jer ćete biti suptilniji u celoj priči. Budite dovoljno strpljivi u svojim namerama i uspeha će biti.

Ljubav: Emocije su vam poprilično uzdrmane. Osoba na koju ste dugo mislili može da vas na neki način pogrešno shvati da se greške i dalje ponavljaju jer imate dovoljno retrogradnosti u polju ljubavi.

Zdravlje: Kičma vam je loše postavljena.

ŠKORPIJA

Posao: Bilo bi dobro da se malo više edukujete u vezi posla, koji radite trenutno. Isuviše ste se okrenuli rutini koja vam ne donosi ništa specijalno osim većeg zamora. Budite uvek uz one koji će vam pomoći. Mnogi su mišljenja da posao, koji vi radite da ne zavređuje veću pažnju.

Ljubav: Imate motiv da promenite mnogo toga ali još uvek se držite starih navika. Možda ipak uvidite voje greške i krenete ispočetka u nove pobede.

Zdravlje: Solidno, bez veće promene.

STRELAC

Posao: Možete imati iznenađenja na polju finansija, jer neko vam može dostaviti deo novca koji vam duguje. Imate izuzetno povoljnu situaciju kada je u pitanju nova poslovna šansa. Niste neko ko je sklon do te mere promenama koje vam se plasiraju, ali  ste u suštini neko ko je spreman na velike izazove.

Ljubav: Isuviše ste svoji da ste spremni nekome da pripadnete. Nećete bilo koga da tražite koliko ćete biti u fazonu da su promene u suštini, nešto što treba da se protežira na duže staze.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

JARAC

Posao: Novac koji očekujete je možda malo lošije aspektovan, jer imate mnogo neprijatelja oko sebe. Povedite računa kome se poveravate,  jer možete imati neprijatnosti po pitanju zajedničkih ulaganja. Budite dovoljno informisani.

Ljubav: Osoba koja vam može biti trenutno aktuelna na polju ljubavi je pomalo loše raspoložena. Niste se dovoljno upoznali, što je činjenica koja kvari ceo dojam.

Zdravlje: Solidno ovaj put.

VODOLIJA

Posao: Poslovna situacija vam nije na zavidnom nivou. Morate biti spremni na dodatne izazove koji će vam otvoriti novi put za bolje. Imali ste na umu da neke stvari dovedete po kraja kako bi počeli nešto novo i izuzetno povoljno. Nemate nameru da trošite vreme na stvari, koje vam ne idu u prilog.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Lava je dovoljno sa vama u prici da se ne treba dvoumiti. Izacicete na jednu večeru kako bi se bolje upoznali.

Zdravlje: Imate odličnu krvnu sliku.

RIBE

Posao: Dovoljno ste komunikativni pa neće biti problema da se dogovorite sa svojim kolegama kako da se timski završi neki posao koji ste već duže vreme započeli. Nije na odmet da se malo više uključite na eventualne detalje koje će vam doneti malo više novca ovaj put.

Ljubav: Niste sami i to vam je navažnije. Neko bi hteo više ali se to neće sa vaše strane desiti jer ne želite da budete inicijator cele priče na neki način. Nije na odmet da se malo prilagodite i da se ne distancirate.

Zdravlje: Imate problema sa vidom.

Izovr: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.