Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 11. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 11. februar

Strelac pravičan, Blizanci poletni, Devica u plusu, Vaga lider, Ribe osvetoljubive, Lav ponovo na putu uspeha, dupla nevolja za Škorpiju, nov svet se otvara za Jarca, Bik ponavlja grešku, lepo iznenađenje za Vodoliju, Rak spreman za promene, Ovan u statusu kvo. Ovo je dnevni horoskop za 11. februar.

OVAN

Posao: Ono što ste zamislili još uvek je bez rešenja, i ostaće u statusu kvo i u narednom periodu. Niste svesni da ste na pravom putu. Ispitujete tržište, ali bez većeg uspeha jer aspekti ne dozvoljavaju da se još uvek nešto konkretno i realizuje.
Ljubav: Imali ste stav da ste jaki kao stena. Događaji koji su usledili su vam dali do znanja da se morate osloniti na nekoga i da je udvoje ipak bolje.
Zdravlje: Solidno bez većih problema.

BIK

Posao: Imali ste mogućnost izbora i niste to na najbolji način iskoristili. Ne dozvolite da se iste greške opet ponavljaju, jer nećete imati uvek ovako dobre aspekte. Aktivna vam je fiksna zvezda Spika koja daje posebnu moć pri odluci i rasuđivanju, pa vaš vokabular može biti presudan za konkretne stvari u razgovoru.
Ljubav: Venera vam ovaj put pruža dovoljno zadovoljstva koje priželjkujete. Nemojte da pridajete pažnju partneru koji vas ne zaslužuje. Budite iskreni prema sebi i napravite korak napred.
Zdravlje: Loša krvna slika se popravlja.

BLIZANCI

Posao: Imate odličan osećaj za pravdu danas, i niste neko ko će pasivno čekati da se nešto konkretno promeni u vašu korist i cele grupe. Možda ste ovaj put na jedan poletan način odlučili da stvari privedete kraju na jednom višem nivou.
Ljubav: Niste svesni koliko možete, ali ste isto tako i sami krivi za trenutnu blokadu koju sebi namećete. Budite svesni da je život jedan.
Zdravlje: Problematika sa plućima je još prisutna.

RAK

Posao: Novčana situacija se popravlja. Niste baš u lošem stavu po to pitanju. Više ćete ići na tu kartu da se nešto eventualno desi kako bi dobili što veći prihod. Možda se opredelite na nešto sasvim novo. Ranije se niste do te mere usuđivali da pokrenete konkretna pitanja ali ste definitivno skloni promenama.
Ljubav: Osećanja koja gajite prema jednoj osobi mogu da vas odvuku u drugi fokus. Ne očajavajte već se pobrinite da se osvrnete oko sebe jer ste možda svojim trenutnim stavom povredili jednu osobu kojoj je stalo do vas.
Zdravlje: Pobornik ste alternativne medicine.

LAV

Posao: Uskoro ćete imati promenu vezanu za posao koji obavljate. Mogućnost unapređenja je neminovna stvar. Bićete prijatno iznenađeni, i na neki način vam je obezbeđen put popločan uspehom. Cilj ćete ostvariti jako brzo.
Ljubav: Ako ste sami ne morate očajavati. Prići će vam osoba rođena u vatrenom znaku ,pa se ovaj put potrudite da zadržite jedan pozitivan stav po pitanju dešavanja koja će da vam uslede.
Zdravlje: Čuvajte srce. Možete imati probadanje u tom predelu.

DEVICA

Posao: Novac koji ste očekivali će biti na svom bankovnom računu. Nemate velikih problema po tom pitanju. Segment finansija vam je solidno postavljen pa predstavnici vašeg znaka mogu biti u velikom plusu. Možda ste bili isuviše udaljeni od očekivanja.
Ljubav: Suv stav na polju emocija vas upozorava da ste u suštini ipak spremni na promenu koju osećate i to na jedan radikalniji način. Partner je inicijator vaše želje za nečim novim.
Zdravlje: Homeopatski način lečenja bi vam svakako prijao.

VAGA

Posao: Maštate o velikim poslovnim aranžmanima. Niko vas ne uslovljava da dostignete viši status i uspeh. Sami ste svesni da vredite mnogo više i nećete se suzdržavati od pobedničkog stava. Vi ste ovaj put pravi lider i osoba na nivou koji se od vas i očekivao.
Ljubav: Vi ste neprikosnoveno Venerin tip. Možete se opustiti uz izuzetno dobru atmosferu i vino. Partner vas čini srećnim bićem bez izuzetka.
Zdravlje: Bubrezi vam reaguju lošije.

ŠKORPIJA

Posao: Novac koji vam duguju još uvek nisu spremni da vam vrate. Možda se obratite svom advokatu u vezi poslova koji vam se nude i na neki način ste više potkovani novinama koje ste očekivali kako biste mogli što bolje da nastupate pred sudom. Nećete više čekati jer uviđate da se tako nešto ne isplati.
Ljubav: Možete biti izrevoltirani zbog namere partnera da vam nametne jako lošu energiju za koju niste spremni da se u toj meri žrtvujete.
Zdravlje: Niste svesni opasnosti koja vam pravi problem zbog nepažnje.

STRELAC

Posao: Aspekti na vašem polju posla govori o malo težoj situaciji. Na neki način ste spremni na promenu, ali se još uvek ne ustručavate po tom pitanju. Niste toliko odgovorni da ste spremni sa većim samopouzdanjem da krenete u nove pobede jer ste još uvek u statusu kvo.
Ljubav: Izuzetno ste ljubazni i nemate nameru da nekoga povredite svojim stavom. Osim toga dosta ste pravični. Nećete ulaziti u veće rasprave sa partnerom, jer ne želite da rasipate energiju na nebitne stvari u svom životu.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

JARAC

Posao: Odgovornost koju imate je na nivou i nećete biti neko ko zabušava. Od saradnika tražite isto takav stav, ali neko može da se pobuni po tom pitanju. Nećete se dvoumiti i bićete čvrsti u namerama kako bi sve išlo savršeno po planu koji ste zamislili.
Ljubav: Način na koji ste voleli od ranije se ne poklapa sa vašim željama trenutno. Osoba pored vas je neko ko vam otvara vrata nečeg sasvim novog. Imaćete priliku da se uklopite u trend koji vam se plasira.
Zdravlje: Niste izašli iz lošeg perioda

VODOLIJA

Posao: Promenljivog ste raspoloženja pa vam je potrebna podrška u poslu koji obavljate. Nećete se lišiti obaveza, ali ćete pronaći konkretan način da se iščupate iz rutine koju obavljate. Budite uvereni da ste na pravom putu.
Ljubav: Osoba za koju ste tvrdili da je hladna prema vama je samo lažna slika onoga što zapravo možete da očekujete. Možete biti prijatno iznenađeni.
Zdravlje: Zdravlje vam je solidno.

RIBE

Posao: Vaša maštovitost može doći do izražaja kroz kreativnost koju ispoljavate. Bićete na visini zadatka, jer ste spremni na novine koje malo ko može da ponudi. Timski rad je sa druge strane bitan i potražite od kolega solidan kompromis u vezi projekta na kome trenutno radite.
Ljubav: Osvetoljubivi ste jer imate osećaj da vam je partner neko ko je spreman na razne izazove. Moguće da imate suparnicu. Činjenica je da se predati nećete.
Zdravlje: Imali ste izuzetno težak period, možete da odahnete.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.