Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 18. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 18. maj

Ovan pravi kompromise, Bik uživa u novcu, Blizanci motivisani, Rak u odličnom poslovnom periodu, Lav juri karijeru, Devici ne prija rad sa strancima, Vaga ne želi duge razgovore, Škorpija umorna, Strelac raspoložen, Jarac dominira, Vodoliji uvek ostaje čokolada, a Ribe kvalitetno provode vreme. Ovo je horoskop za 18.maj

OVAN

Posao: Niste imali nameru da se zamarate starim poslom, koji ste odavno trebali da završite. Imali ste dovoljno vremena, ali ste ga potrošili na nešto drugo. Volećete da budete u žiži događaja i nećete se žaliti zbog propuštenih šansi.
Ljubav: Volite da se dogovarate sa parnerom oko zajedničkog izlaska ali isto tako da vaša bude poslednja. Pokušajte sa kompromisima, ovaj put, da rešite konflikte.
Zdravlje: Digestivni problem.

BIK

Posao: Ponuda od strane starog poslovnog partnera vas intrigira. Volite novac i uživanje u materijalizaciji. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim segmentima koji vam odvlače fokus sa bitnih činjenica.
Ljubav: Imate i vi svoje bubice koje vam prave poveću smetnju u komunikaciji sa partnerom. Ukoliko ste slobodni pokušajte da se više družite.
Zdravlje: Psihički pritisak.

BLIZANCI

Posao: Imate motiv da se dovoljno inkorporirate u trenutnom poslovnom planu. Namera vam je da mnogo toga uradite, ali trenutna stagnacija usled retrogradnog Merkura, vašeg ličnog vladara, stvari ne idu tako brzo.
Ljubav: Imate na koga ovaj put da se oslonite, bez većeg opravdanja. Ponekad ste isuviše stidljivi u svojim namerama.
Zdravlje: Slaba su vam pluća.

RAK

Posao: Pokušavate da uđete u poslovni aranžman od ranije i da popravite utisak, koji ste ostavili poslednji put. Možda budete sarađivali sa prijateljima na koje ste odavno zaboravili. Sledi vam odličan poslovni period.
Ljubav: Danas je možda isuviše ozbiljan razgovor, koji bi vodili sa partnerom. Ne dozvoljavajte sebi veći komfor nego što zslužujete. Ponekad ste navalenti.
Zdravlje: Problematičan vam je abdomen.

LAV

Posao: Ukoliko ste karijerista, bilo bi dobro da pokušate da se vratite na bitne, ali propuštene segmente vašeg poslovnog plana. Morate da se dovoljno informišete oko toga šta vam je još potrebno kada je vaše lično napredovanje u pitanju.
Ljubav: Isuviše se osamljujete i imate mnogo loš pristup prema partneru, koji vas povremeno manipuliše sa svojim izjavama.
Zdravlje: Ne žalite se na svoje zdravlje.

DEVICA

Posao: Dovoljno uložene energije u prethodnom periodu vam donosi solidan plasman. Morate da budete u saradnji sa strancima iako vam ne prija ništa van domaćeg terena. Pazite se zakona koji se kose sa drugim državama.
Ljubav: Ukoliko imate pored sebe ozbiljnog partnera pazite se rivalstva sa osobom rođenoj u znaku Riba, koja je spremna da se bori za svoju ljubav.
Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

VAGA

Posao: Ukoliko tražite posao možete biti dovoljno upućeni od strane prijatelja na segment, koji vas najviše interesuje. Imate odličnu startnu poziciju iz koje ćete izvući pouku, pa se savetuje da pokušate da saslušate određene osobe u vašem okruženju.
Ljubav: Dan može da vam pokvari po neka nesuglasica sa partnerom. Izbegavajte duže razgovore ovaj put.
Zdravlje: Bešika vam može biti slaba.

ŠKORPIJA

Posao: Nemate nameru da doveka radite nešto što vam ne donosi neki veliki novčani priliv. Morate da se potrudite da radite ono što vam predstavlja veći izazov i nešto gde ćete se pokazati u najboljem svetlu.
Ljubav: Povlačite se iz igre na koju ste isuviše vremena potrošili. Volite da budete u svom ambijentu koji vam daje snagu.
Zdravlje: Isuviše ste umorni.

STRELAC

Posao: Bićete u odličnom raspoloženju iz koga ćete izvući veću pouku u narednom periodu kroz interakciju sa ljudima, koji su na vas naučili već od ranije. Pokazatelj vašeg uspeha je vaša trenutna finansijska situacija.
Ljubav: U duši ste veliki pustolov i u tom opisu ostajete dosledni. Borićete se za svoja prava sve dok ne uvidite da negde grešite.
Zdravlje: Povišen holesterol u krvi.

JARAC

Posao: Vaša trenutna pozicija je zadovoljavajuća u svakom slučaju. Imate čime da se pohvalite i da se inkorporirate na najbolji način. Volite da dominirate i tim stavom ćete se voditi.
Ljubav: Kada je u pitanju vaša trenutna emotivna slika nije na odmet da budete spremni nešto da promenite. Partner je odavno shvatio u čemu je problem.Ž
Zdravlje: Želite nešto da promenite u svojim navikama.

VODOLIJA

Posao: Pokušavate da se domognete bolje poslovne solucije, ali nekome nije u interesu da se vi bavite nečim što vam ne donosi veću satisfakciju i nešto što ne želite, jer u suprotnom nećete biti dovoljno produktivni.
Ljubav: Ne morate da se suzdržavate od slatkiša ukoliko ste emotivno neispunjeni. Nalazite spas u čokoladi. Na ljubavna dešavanja ćete morati da sačekate.
Zdravlje: Imate povišen krvni pritisak.

RIBE

Posao: Pokušavate da se odreknete odgovornosti ovaj put. Moraćete na tu odluku malo da sačekate. Potrebni ste još organizaciji u kojoj se trenutno nalazite. Radikalne odluke napravite nešto kasnije.
Ljubav: Kada se radi o vašem emotivnom segmentu, budite spokojni jer pored sebe imate izuzetno dragu osobu. Provodite kvalitetno dan.
Zdravlje: Nemate veće probleme.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.