Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 19. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 19. april

Ovan dobro zarađuje, Bik flertuje, Blizance teši prijatelj, Raka privlači Lav, Devica i Vaga nisu raspoloženi, Škorpiju podržava partner, Strelcu vreme za edukaciju, Jarac puno radi, Vodolija loše volje, a Ribe se fokusiraju na bitne stvari u životu. Ovo je horoskop za 19. april.

OVAN

Posao: Kada je u pitanju posao preko polja inostranstva imate odličnu priliku za zaradu. Strategija koju ste prethodno doneli nije nešto na čemu ste uzalud radili. Pokušajte da smislite način, kako da se domognete višeg statusa, jer imate odlične aspekte za tako nešto.

Ljubav: Možete biti skloni iznenadnom prekidu, postojeće ljubavne veze. Niste svesni da pravite veliku grešku, kada je vaš izbor slobode u pitanju.

Zdravlje: Opasnost je prošla.

BIK

Posao: Ponekad imate utisak da mnogo vremena trošite na aktivnosti, koje vam ne donose veći profit. Možete više biti na usluzi nego neko ko bi mogao da odaje utisak uspešne osobe. Može dosta, ego da vam proradi u ovoj situaciji.

Ljubav: Skloni ste tajnim ljubavnim vezama. Flert vam ide od ruke I ne morate da se upuštate u nepotrebne svađe.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

BLIZANCI

Posao: Volite da se osamljujete. Pomalo vas okolina ne razume, jer ne odajete utisak iste osobe na koju su navikli. Izdanje u kome se pokazujete može da vas dovede u lošu poziciju. Pokušajtite da se opustite.

Ljubav: Ukoliko uvidite da ste pomalo usamljeni, ne očajavajte ovaj put. Jedan prijatelj vam pruža utehu, koju nećete zaboraviti.

Zdravlje: Imate otežanja psihičke prirode.

RAK

Posao: Još uvek ste spremni da uložite dodatne napore za nove poslovne poteze. Imate nadogradnju onoga čime se bavite trenutno. Imate odličnu mogućnost, kada su vaše poslovne sposobnsti u pitanju.

Ljubav: Ukoliko je vaš izbor jedan Lav, možete da se nadate dobroj vibraciji ovaj put. Imate jedno drugom šta da kažete.

Zdravlje: Nesanica.

LAV

Posao: U suštini ste neko ko ima odličan odnos sa nadređenima. Nemate čega da se plašite kada su novi poslovi u pitanju. Bez veće priče ste prihvatili nečije predloge. Imali ste šta da kažete, ali vam se čini kao da ste propustili priliku.

Ljubav: Ukoliko je vaš izbor jedan Rak, možete da se nadate dobroj vibraciji ovaj put. Imate jedno drugom šta da kažete.

Zdravlje: Glavobolja.

DEVICA

Posao: Plan koji vam donosi novac je nešto na šta ste odavno mislili. Ništa niste morali da pokrenete koliko ste morali tek da počnete da mislite na promene. Bićete pomalo skeptični kada su u pitanju osobe na koje morate da se oslonite.

Ljubav: Niste raspoloženi za druženje. Osoba koja je pored vas pomalo sumnja u vašu vernost. Pokušajte danađete dobar razlog vašeg odustajanja.

Zdravlje: Problematično.

VAGA

Posao: Niste uvek raspoloženi za zadatke koji vam se pružaju. Možda danas ostavite poneki nedovršen. Oslonite se na ponekog saradnika kako bi uspeli da se oslobodite dela obaveza. Imate još vremena za pojedine obaveze.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne odustajte od poznanstva sa osobom koja je dosta mlađa po godinama od vas. Možete da se opustite u prijatnom ambijentu.

Zdravlje: Nemate većih problema.

ŠKORPIJA

Posao: Sa lakoćom rešavate mnoge stvari iz svog poslovnog portfolija. Imate I šta da ponudite kao I da se ponekad upustite u raspravu sa nadređenima, ukoliko su vaše zadatke predali drugoj osobi da ih reši.

Ljubav: Niste sami I to vam je najvažnije u ovom trenutku. Imate solidnu podršku partnera koji vam znači. Slobodno se oslonite ovaj put.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

STRELAC

Posao: Ukoliko želite da se edukujete za to imate vremena ovaj put. Iskoristite svoje potencijale bez izgovora. Niste svesni svog potencijala koji vam se otvara kada se upustite u nešto što ste planirali već duže vreme a to je nova edukacija.

Ljubav: Ne morate da dramite ukoliko vam je osoba na koju često mislite okrenula leđa. Imala je razlog da to uradi u poslednjem trenutku. Možda je tako I bolje.

Zdravlje: Preferirajte rad na sebi.

JARAC

Posao: Ukoliko je karijera ono na šta mislite često, možda još niste uvideli da je to jedan korak napred kada je vaš razvoj u novčanom smislu u pitanju. Imaćete dovoljno finansija za sada da pokrijete troškove.

Ljubav: Nemate isuviše emocija da ih poklanjate. Osoba pored vas je neko ko vam u suštini pomalo odmaže. Ne zamerite partneru, možda ste isuviše u svom poslu.

Zdravlje: Cirkulacija vam je loša.

VODOLIJA

Posao: Nemate mnogo čega da se plašite kada su obaveze u pitanju. Možete dovoljno toga da završite na vreme. Pomalo ste loše raspoloženi I to je vaš najveći problem. Pokušajte da se ne dezavuišete nepotrebnim činjenicama.

Ljubav: Niste navikli na udvaranje u tolikom obimu. Postali ste popularni za suprotan pol. Budite pažljiviji sa svojim partnerom može doći do pojačane ljubomore.

Zdravlje: Više bavite fizičkom aktivnošću.

RIBE

Posao: Ne morate da se dokazujete pogrešnim ljudima bez posebnog razloga. Okolina vas dobro poznaje pa ne morate da se ističete jer to može biti pogrešan potez bez većeg razloga. Fokusirajte se na bitne stvari u svom poslovnom životu.

Ljubav: Partenr vas pomalo ignoriše I ne želi da vam daje do znanja da nešto vredite. Ipak je u pitanju manja ljubomora koju ćete prevazići za kratko vreme.

Zdravlje: Alergijske reakcije na polen su učestale.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.