Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 22. januar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 22. januar

Ovan indisponiran, Škorpija, Bik i Blizanci u dobitku, Rak uživa, Devica bez osmeha, Vagi smeta samoća, Jarac ispod očekivanja, avantura za Vodoliju, a pomirenje za Ribe. Ovo je horoskop za danas, 22. januar.

OVAN

Posao: Niste dovoljno u poslu i to svi primećuju. Ne možete da sakrijete svoje prave namere. Možda ste se dovoljno ulenjili i izgubili na elanu. Ako ste već u takvom raspoloženju zatražite jedan godišnji odmor kako bi napunili baterije. Ne brinite za posao koji bi prepustili kolegama.
Ljubav: U okruženju se trenutno nazire jedno solidno poznanstvo sa prijatnom osobom koja bi mogla da vas egzaltira na nekom nivou.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku jer je u poslednje vreme bilo dovoljno stresa.

BIK

Posao: Oni koji se bave privatnim poslom mogu biti na povećem dobitku. U novonastaloj priči je najbolje da se dobro fokusirate šta pričate svojim kolegama jer mogu slepo da vam veruju i izvršvaju zadatke bez prethodnog konsultvanja. Neojte pristajati na proizvoljno urađene akcije.
Ljubav: Ne dozvolite sebi da budete sami jer ćete biti na veliko gubitku. Neko je vaša simpatija odavno a vi je ne primećujete ovaj put.
Zdravlje: Ne dozvolite sebi da imate povišen krvni pritsak zbog većih zalogaja.

BLIZANCI

Posao: Očekujete veći finansijski priliv ovog puta na jedan opravdan način. Nemate velike muke da tako nešto i ostvarite jer niste amater u poslu kao ni početnik da bi se očekivalo suprotno. Nekome ste od velike pomoći na nekom nivou zbog svojih trenutnih kompetencija.
Ljubav: Neočekivano, ljubav za vas danas nije tema od velikog značaja.
Zdravlje: Pazite se nazeba jer možete da zaradite kašalj.

RAK

Posao: Nećete se pokajati za poteze koje ćete načiniti. Finansijska nezavisnost je kod vas na pomolu tako da ne morate za taj segment da brinete nešto posebno ovaj put. Dovoljno ste radili da ste u odličnom stanju pa se naslućuje da ćete imati vremena da razmislite o većem ulaganju kako bi kasnije dobili znatno više.
Ljubav: Na izlasku možete upoznati osobu po svojoj meri. Biće to pravo uživanje na nivou koji zaslužujete.
Zdravlje: Obratite se lekar povodom osetjivosti stomaka.

LAV

Posao: Možete ovaj put sa uspehom da prodate sopstvene ideje. Neko će biti izuzetno zainteresovan za saradnju sa vama. Očekujte finansijski priliv svakako. Pokrenite se samo i imaćete dovoljno razloga da budete srećni i zadovoljni onim što ćete postići svojim zalaganjem.
Ljubav: Stara ljubav a pomolu bez većih očekivanja. Možda se ovaj put samo dobro ispričate.
Zdravlje: Kardiovaskularni sistem vam je slaba tačka.

DEVICA

Posao: Imate dovoljno podrške od svojih nadređenih pa ovo možete da protumačite kao vetar u leđa koji ne treba da vas zaobiđe. Možete se bez problema upustiti u poslove koje ste započeli jer će vam doneti satisfakciju na jednom nivou.
Ljubav: Partner je pomalo ljut na vas jer nikako da pokažete emocije koje krijete već dovoljno dugo. Bar se osmehnite.
Zdravlje: Niste jedini koji ima problem sa srcem tako da hipohondriju stavite u drugi plan.

VAGA

Posao: Ako ste propustili priliku za neki poslovni pokušaj u vašem  duhu, ovaj dan je sa razlogom za vas mnogo bitan. Možda još uvek samo prikupljate informacije, ali bez brige jer vi znate gde ovo vodi. Dovoljno ste u svemu dugo da se nećete povući iz posla kojim se bavite.
Ljubav: Odlično ste procenili situaciju i možda vi prvi priđete. Nekome ćete učiniti uslugu ovim potezom.
Zdravlje: Imate osećaj da vam samoća smeta. Ovaj put ste u pravu pa se sugeriše da se malo prodrmate.

ŠKORPIJA

Posao: Očekivali ste unapređenje pa vam nije išlo. Ovaj dan je idealan da dobijete nešto što ste očekivali a nije bilo prilike da se to i realizuje. Finansijski dobitak sa druge strane neće izostati svakako pa nema razloga za veću brigu ako ste razmišljali čemu sve ovo vodi.
Ljubav: Ako ste pomišljali na raskid bilo bi dobro da bar još jednom odmerite celu situaciu kako nebiste kasnije žalili zbog svojih postupaka.
Zdravlje: Nemate većih problema.

STRELAC

Posao: Privatni posao može da trpi ako ste mislili da vam neće trebati pozajmica. Novca ima ali ne u toj meri koja vama treba. Neko je dovoljno upućen u celu situaciju od vaših saradnika da je spreman da vam pruži pomoć i korisne informacije.
Ljubav: Bilo bi dobro da sačekate na odluku vezano za osobu pored sebe jer ste isuviše nagli u svojim postupcima. To je verovatno ono što partner najviše smeta.
Zdravlje: Proverite krvni pritisak.

JARAC

Posao: Možda niste na visini zadatka trenutno što ne znači da se u skorije vreme nešto bitno neće promeniti. Imate dovoljno jaku konkurenciju koja će vas navesti da se okrenete solidnim partijama koje će vam na kraći rok doneti dovoljno novca ali opet sve zavisi od vašeg ličnog senzibiliteta koji će vam najviše diktirati tempo posla.
Ljubav: Partner je uvideo da ste više u svom svetu. Ne očekuje previše ali sa vaše strane emocije u toj meri ne dobija da može da računa vezano za nastavak veze.
Zdravlje: Trebalo bi da poradite na svom elanu.

VODOLIJA

Posao: Došlo je vreme da se isprave greške iz prethodnog perioda na vašem polju novca. Kako bi očekivali finansijski priliv ovom prilikom ćete morati malo više da poslušate svoje nadređene kako nebiste ušli u veliki rizik bez izuzetka i napravili veliki rashod.
Ljubav: Imaćete dovoljno udvarča ovaj put. Ako ste slobodni slobodno se upustite u avanturu.
Zdravlje: Preporučuje se fizička aktivnost.

RIBE

Posao: Imaćete malo više tenzija na ovom segment jer se obećano od strane vaših prijatelja neće ispuniti ili će biti polovično u priči. Usluge od autoriteta ne oćekujte jer su to još uvek samo obećanja. Bilo bi dobro da se sami probijete u celoj priči bez izuzetka.
Ljubav: Sukobi koje imate sa partnerom se mogu završiti sa jednim velikim pomirenjem. Predviđa se izuzetan dan na ovom polju.
Zdravlje: Nazire se veće psihičko opterećenje.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.