Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 23. januar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 23. januar

Škorpija bi skinula zvezde sa neba za Vagu, Strelac zarobljen u mašti, Jarac po strani, Vodolija se nesebično daje, Devica na meti konkurencije, a Rak odlaže obaveze. Ovo je horoskop za danas, 23.januar.

OVAN

Posao: Neko vam mnogo toga obećava što niste ni vi sami do sada tako lako dobijali. Svesni ste situacije i osobe sa kojom vodite pregovore. Nije na odmet da se vratite svojim starim obavezama kako bi bili dovoljno fokusirani jer ova priča sa nekim novim klijentima je klasična prevara.
Ljubav: Osoba na koju mislite je pored vas i nema razloga da se odvajate od nje ni tren. Iskoristite slobodno vreme da zajedno prošetate.
Zdravlje: Moguće da ćete imati povremene glavobolje.

BIK

Posao: Posao na kome ste trenutno je u teškom finansijskom minusu. Nije na odmet da još jednom prodiskutujete o svemu i iznesete dovoljno činjenica za eventualnu promenu cele postavke. Izlazite iz ove situacije ako se oslonite na osobu koja je dovoljno dugo u celoj ovoj priči.
Ljubav: Partner vam je malo nezadovoljan i nije neko ko će vas doveka čekati. NIje na odmet da se ponekad okrenete i uvidite samoću osobe koja vas želi pored sebe.
Zdravlje: Zdravlje vam je ovaj put na zavidnom nivou.

BLIZANCI

Posao: Neki vidljivi problemi ovde ne postoje, i dalje radite punom parom i bez pauze. Neko će vas nagraditi za celu studiju koju izvodite i to na jedan kvalitetan način. Niste neko ko će sedeti skrštenih ruku i besposlen a ovo važi naročito za rđene u posldnjoj dekadi.
Ljubav: Ona je tu a vi samo treba da se okrenete. Imate osećaj da ste dovoljno otvoreni za nešto više ovaj put bez izuzetka.
Zdravlje: Solidno.

RAK

Posao: Možda biste odlagali obaveze, ali to ne znači da ćete pobeći od njih. Tempo rada vam diktira vaša finansijska situacija. Koliko bude zalaganja toliko i sami novca očekujete. Ne očajavajte zbog propuštenih prilika jer se one uvek u nekom izdnju pojave samo u drugačijoj energiji.
Ljubav: Ovaj put ste malo više sami. Drugei vas vide kao vuka samotnjaka ali znate d ne morate ništa da menjate na ovom segmentu još neko vreme jer aspekti koji se ovde naziru ne idu u susret vašim željama.
Zdravlje: Osetljiv vam je stomak.

LAV

Posao: Možda ste i previše posala do sada uradili da vam je neko čestitao na postignutim rezultatima. Nije na odmet da se dovoljno upustite i u nove izazove kako bi bili što bolje fokusirani na nove partije. Bićete u zanimljivoj saradnji sa ljudima koji su vam od velike koristi.
Ljubav: Niste neko ko će da očajava u samoći koliko ćete biti okrenuti društvu. Niste ovaj put preterano romantični pa se i ne događaju neke ozbiljnije stvari po pitanju ljubavi.
Zdravlje: Čuvajte se iznenađenja jer ona mogu da vas koštaju vašeg srca.

DEVICA

Posao: Kolege žele vaše mesto i to srećni  su što sa vama saradnja još uvek traje. Vi ćete biti nagrađeni a verovatno i prebačeni na bolju startnu poziciju. Imaćete mogućnost da pokažete sve od sebe jer se ova prilika u životu ne propušta koliko je u vašoj moći da se uhvatite u koštac sa novim izazovima.
Ljubav: Ovaj put niste umetnički tip. Više se bavite racionalnim stvarima jer ste baš takvog senzibiliteta i ne dozvoljavate ni sebi da drugačije mislite.
Zdravlje: Moguća povišena temperatura.

VAGA

Posao: Fokusirani ste na sitna ogovaranja. Voleli bi više da se bvite lakšim operacijama na poslu. Dan vam i nije nešto dovoljno naklonjen što se vaših prohteva tiče. Nemojte ni gubiti vreme na ono što ne želite jer postoji naravno i izbor koga ćete se više držati nego stvari koje ste do sada imali da obavite.
Ljubav: Jedna Škorpija je neko ko bi vam skinuo zvezde sa neba. Nije na odmet da se više okrenete svojim emocijama jer ste tu kao svoj na svome.
Zdravlje: Moguć grip.

ŠKORPIJA

Posao: Imate odlične poslovne ponude pa ćete se ovaj put i dovoljno inkorporirati u celu situaciju kako bi dobili ono čemu težite. Nećete sedti skrštenih ruku pa neće ni biti finansijskih problema. Neko vam je ovde od pomoći koliko ni sami niste u to verovali.
Ljubav: Jedna Vaga je odličan izbor. Sami uviđate neku sličnost u senzibilitetu i nećete tako lako odustati od ove osobe.
Zdravlje: Budite opušteniji jer ste neko ko brzo pada u vatru.

STRELAC

Posao: Na neke nepovoljnosti niste do sada računali. Osoba koja vam je okrenula leđa nije ni vredna da se sa njom raspravljate. Ovo bi se desilo kad tad. Ovaj put ste samo imali priliku da upoznate osobine kod saradnika za koga ste smatrali da vam je prva ruka.
Ljubav: Malo ste više zamaštani, a manje akcije na vidiku. Mislite da još nije pravi trenutak za nešto ozbiljnije.
Zdravlje: Imate pojačanu tenziju, pa se ponekad opustite.

JARAC

Posao: Zatražićete od osoba u vašem okruženju veću pomoć. Ovaj put kao nikada imate stav da ste otvoreni ipak za saradnju i da još neko može da se pokaže u pravom svetlu pored vas. Imate pravo da se osećate zadovoljno pored ove odluke.
Ljubav: Mislite na osobu koja ima dovoljno vatrenog elementa u sebi, ali se još držite po strani u celoj priči. Pokušajte nešto više.
Zdravlje: Nesanica.

VODOLIJA

Posao: Poznajete odlično tehnologiju rada i to vam id od ruke više nego kod ostalih prisutnih u celom timu. Niste jedini u celoj priči ali kao da jeste. Mnogi će vas povući za rukav kako bi ih posavetovali za neke sitnice. Bilo bi dobro da se ponekad malo distancirate i više mislite na sebe.
Ljubav: Nesebično se dajete osobi pored vas. To su drugi primetili i očekuju da zvanično nešto važno priznate.
Zdravlje: Povišena temperatura.

RIBE

Posao: Put u inostranstvo vam donosi nešto bolju novčanu priliku. Svesno ulazite u priču sa strancima bez izuzetka kako bi se povremeno upustili u rizičnije poslovne poduhvate. Nije na odmet da se malo više integrišete u poslu ali sve zavisi od vašeg senzibiliteta koliko to želite.
Ljubav: Osoba sa naglašenim vodenim elementom je izuzetno primaljiva. Neko vam je pogodio ukus ovaj put bez ostatka.
Zdravlje: Osećate se iscrpljeno.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

letnje snizenje jun 2024 big panacevo 460x600

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city