Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 25. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 25. april

Ovan ne želi samo flert, Lav ima iznenađenje, Ribe istrajne, Bik stebičan, Blizanci se zabavljaju, Devica privlači problematične, Jarac hvata zalet, Vodolija kritikuje, Rak taktičan, Vaga teži ka promenama, Strelac očekuje finasijski priliv, Škorpija ima dobar ljubavni život. Ovo horoskop za 25.04.

OVAN

Posao: Ukoliko ste student, možete sa lakoćom da savladate lekcije, koje su vam predstavljale problem. Nećete voditi kampanjski stil već ćete predano pristupiti svojim obavezama. Sledi vam prigodna nagrada za uloženi trud.
Ljubav: Privlače vas obrazovani partneri. Ne želite da budete sa nekim ko ne zavređujvašu pažnju. Ne želite da imate samo flert, ovaj put ste ozbiljniji.
Zdravlje: Nemate većih problema danas.

BIK

Posao: Isuviše se bavite svojim temama i ne želite da podelite ideje, koje imate sa svojim saradnicima. Sa ovim stavom možete steći veći broj neprijatelja. Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji. Vaš novčanik može da se napuni iz nekoliko izvora prihoda.
Ljubav: Imate sreću da upoznate osobu koja ima šta da ponudi. Ima dobar stil i ne želi da ode od vas. Ukoliko ste u braku ne očajavajte zbog rutine koju osećate već duže vreme.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

BLIZANCI

Posao: Još uvek se zahuktavate, kada su pojedine poslovne mogućnosti u pitanju. Ne treba da očajavate zbog statusa kvo, trenutno. Nemate problem sa finansijama i to vam je trenutno najvažnije. Ukoliko planirate da investirate u proširenje posla, još nije period za tako nešto.
Ljubav: Neko iz vašeg društva može da bude vaša simpatija danas. Ne morate da se osamljujete ukoliko nemate nikoga pored sebe. Izađite večeras i zabavite se.
Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

RAK

Posao: Volite da radite i da privređujeje. Želite da pokažete šta znate, ali niste sebični. Želite da  otvoreno sarađujete sa svojim poslovnim partnerima. Nemate nameru da se rasplinjujete u poslu koji vam ne donosi veći profit.
Ljubav: Privlaće vas partneri koji žele da budu samostalni. Vole novac i žele da se dovoljno otvore u emotivnom segmentu. Sledi vam dobar period, ukoliko budete bili taktičniji.
Zdravlje: Nemate na šta da se požalite, danas.

LAV

Posao: Imate dovoljno razloga da budete srećni. Sledi vam promena statiusa na bolje i možete da se dovoljno dobro inkorporirate u poslovnom segmentu. Takav stav vam donosi mnogo više novca nego obično. Imaćete više sreće ovaj put.
Ljubav: Na polju emocija možete očekivati iznenađenje. Ukoliko ste muškarac, sledi vam prijatno iznenađenje, pa iskoristite dan da se dobro zabavite.
Zdravlje: Odlično.

DEVICA

Posao: Kada je u pitanju privatni posao, očekujte mnogo više radnog angažovanja. Kada je finansijska strana u pitanju, budite spokojni, jer ćete dobiti u mnogo boljem položaju za neko vreme. Trenutno imate akcenat na radu.
Ljubav: Privlačite problematične partnere, koji su pod većim pritiskom. Ukoliko je to jedan Jarac, morate da budete više u priči koju želite da imate.
Zdravlje: Problem sa digestivnim traktom.

VAGA

Posao: Okrećete se novcu drugih ljudi. Imate mnogo bolje šanse kasnije da zaradite, jer vam je trenutno potrebna veća promena i veća saradnja sa ljudima od kojih zavisi vaša poslovna prilika. Ne očajavajte ukoliko ne budete imali dobar poslovni program.
Ljubav: Vaša emotivna strana je pod konstantnim stresom. Imate i vi šansu da budete zadovoljni na ovom segmentu, ali još uvek ste pod pritiskom, zbog događaja od ranije.
Zdravlje: Imate dovoljno dobre aspekte, koji vas štite.

ŠKORPIJA

Posao: Kada su poslovi u inostranstvu u pitanju ne morate biti striktni. Od vas se očekuje fleksibilnije poslovanje. Ne morate da očajavate ukoliko vam trenutno ne ide baš najbolje u finansijskom pogledu. Imate dovoljno novca za sebe, ali kasnije očekujte mnogo bolje plasmane.
Ljubav: Možete se zaljubiti u svog profesora. Ne morate da se ustručavate pred svojim autoritetom. Imate odličan emotivni život, pa ga iskoristite.
Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

STRELAC

Posao: Očekujte veći finansijski priliv. Imate mnogo dobre aspekte ovaj put koji podržavaju novčane prilike. Ne morate da se otvarate pred saradnicima, koji imaju priliku da vas pokradu kada su ideje u pitanju. Morate biti obazrivi.
Ljubav: Ukoliko ste sami u obzir kao kandidat za vaš ljubavni život, može da dođe jedna Vaga ili Vodolija. U svakom slučaju privlačite pomalo ekscentrične partnere.
Zdravlje: Intenzivno se bavite svojim zdravljem.

JARAC

Posao: Imate dovoljno dobar poslovni plasman koji će uroditi plodom, ali za neko kraće vreme. Ukoliko uvidite da vam se neki poslovni segment neće isplatiti budite spremni da ga odbacite. Uhvatite zalet sa poslovnim segmentima gde ste već dovoljno dobro razradili sistem.
Ljubav: Danas možete da budete konkretni u svom emotivnom životu. Ukoliko vam se sviđa jedan Ovan možete biti na dobitku. Sledi vam prijatno iznenađenje.
Zdravlje: Krvna slika vam nije loša ovaj put.

VODOLIJA

Posao: Kada je poslovna saradnja u pitanju sa osobom, koja je već duže vreme sa vama u istoj priči, može da dođe do malo oštrije kritike. Pokušaćete da se otvorite i kažete iskreno šta mislite, ali isto tako i da se pomaLo razočarate u osobu pored vas.
Ljubav: Nećete očajavati u samoći, jer imate šta da ponudite svom partneru, a svakako da imate i šta da dobijete. Opustite se u priči koja vam sledi.
Zdravlje: Solidno, danas.

RIBE

Posao: Umete da budete tajanstveni i ta osobina vam lepo stoji, naročito u poslovnom svetu. Bićete pomalo loše raspoloženi, jer se neki događaji neće odigrati na onaj način kako ste zamislili. Budite istrajni, kada su poslovni potezi u pitanju.
Ljubav: Umate dosta intuitivnog partnera i ne morate da se dokazujete, kada su vaše emocije u pitanju. Bićete u odličnom raspoloženju.
Zdravlje: Stopala su vam slaba tačka.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.