Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 25. decembar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 25. decembar

Šta kaže horoskop za današnji dan? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Očekuje vas sklapanje novog poslovnog partnerstva koje će vam na duže staze doneti poslovni uspeh. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima za pokretanje posla.

LJUBAV: Privlači vas jedna osoba koja je veoma društvena i popularna. Spremni ste da se potrudite kako bi je osvojili. Ako već imate partnera, onda se jako lepo slažete sa njim.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima. U dogledno vreme se posavetujte sa vašim lekarom na temu zdravstvenih problema koji vas muče. Nemojte da odlažete kontrolu i pregled.

BIK

POSAO: Postepeno napredujete i smatrate da ste već daleko dogurali. Generalno ste zadovoljni poslovnom situacijom. Možete da očekujete da će vas danas faktor sreće poslužiti.

LJUBAV: Blaga distanca koja postoji između vas i partnera može da se prevaziđe uz samo malo više volje i truda. Uradite ono što je do vas kako biste uspeli da nađete kompromis u braku.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen. Moguće je da ćete imati probleme zbog nedostatka nekih vitamina u vašem organizmu. Potrudite se da na vreme promenite loše navike.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da u vašem poslovnom okruženju postoje neki problemi koji vas opterećuju danas. Niste spremni da se maksimalno posvetite poslu sada jer imate i neke druge brige.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa mlađom osobom koja će u vama probuti jake emocije i potrebu za emotivnim promenama. Pokažite joj da ste spremni za nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom. Pred vama je faza u kojoj će vam zdravlje biti veoma promenljivo. Možete da rešite svoje poteškoće ako budete posetili lekara.

RAK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas šansa da ostvarite značajniji uspeh. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost za napredovanje na ovom polju.

LJUBAV: Desile su se neke promene koje niste očekivali ali sve je to deo života. Situacija bi zapravo mogla da vam bude jako zanimljiva. Prepustite se vašim osećanjima.

ZDRAVLJE: Osetljiv vam je predeo grudnog koša. Možete da očekujete da ćete imati manje probleme sa tahikardijom ili srčanim sistemom. Izbegavajte stresne situacije i okolnosti.

LAV

POSAO: Potrebna vam je pomoć oko posla jer imate previše obaveza. Možete da očekujete dobru saradnju sa kolegama. Generalno će vam svi poslovi danas i te kako ići od ruke.

LJUBAV: Pokažite malo više tolerancije u kontaktu sa voljenom osobom. Svako ima pravo na grešku. Nemojte da dižete nos zbog grešaka koje i sami nekada pravite.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku jer su mogući problemi sa zdravljem. Ukoliko inače imate probleme sa anemijom sada budite pogotovo na oprezu jer se stanje može pogoršati.

DEVICA

POSAO: Želite da pokažete sve svoje talente i spremni ste da naporno radite kako bi došli do poslovnog uspeha. Pred vama je faza u kojoj ćete imati manje probleme na ovom polju.

LJUBAV: Voljena osoba vam pokazuje koliko joj je stalo do vas i trudi se da vam ugodi na svim poljima. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite i spremni ste da se potrudite da tako i ostane.

ZDRAVLJE: Problemi sa osetljivom kožom su mogući. Posavetujte se sa vašim dermatologom kako biste uspeli da dođete do rešenja. Možete da očekujete da će vam stručnjak pomoći.

VAGA

POSAO: Moguće je da niste uspeli da ostvarite sve svoje ciljeve ali ne želite da odustanete od njih još uvek. Spremni ste da uložite dodatni napor kako biste mogli da ostvarite poboljšanje.

LJUBAV: Jako je važno da izdvojite više vremena za voljenu osobu ako želite da vaša veza opstane na duže staze u budućnosti. Ukoliko ste slobodni, može vam se pojaviti ljubav iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa alergijskim reakcijama su naglašeni kod vas. Možete da očekujete manje poteškoće po pitanju zdravlja u narednom periodu. Posetite vašeg lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Polako dolazite do novih informacija koje ćete u pravom trenutku uspeti da iskoristite na pravi način. Uradite sve ono što je do vas kako biste došli do pozitivnih promena.

LJUBAV: Ukoliko ste u ljubavnoj vezi možete da se nadate pozitivnim okolnostima i lepom odnosu sa voljenom osobom. Možete da očekujete da ćete imati zanimljive trenutke.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima koji bi kod vas mogli da budu veoma osetljivi u narednom periodu. Obavezno posetite stomatologa kada budete imali priliku za to.

STRELAC

POSAO: Uskoro vam dolazi mogućnost da dođete do boljeg radnog mesta, a to je nešto na šta ste dosta dugo čekali... pred vama je period u kojem ćete imati priliku da napredujete.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom postaje sve bolja iz dana u dan i verujete da će vaša veza opstati. Spremni ste da se potrudite kako bi vaš odnos mogao da bude kvalitetan.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom. Povedite računa o tome da tokom današnjeg dana ne podižete težak teret. Pred vama je period u kojem treba da pazite više na svoje zdravlje.

JARAC

POSAO: Putovanje u inostranstvo se odlaže, a za to vreme taman možete da se posvetite nekim drugim obavezama. Pred vama je šansa da se posvetite malo i nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Možete da očekujete dobru komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Vaš odnos se postepeno pokreće na bolje. Očekuje vas povoljan dan za ljubavno polje i nove odluke.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da ostvarite poboljšanje vašeg zdravstvenog stanja ukoliko imate neki problem iz prošlosti.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko ste očekivali priliv novca, nećete biti razočarani. Pred vama je generalno dobar dan za ovo polje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima koji će vas odvesti ka novim dešavanjima.

LJUBAV: Moguće je da vas očekuje prilika za neku neobaveznu avanturu ali i da nećete imati nešto više od toga. Sada ni vi ni druga strana niste spremni za neku ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Možete da očekujete da će vam povećan unos vode jako značiti kako bi vaše stanje na polju zdravlja moglo da se popravi.

RIBE

POSAO: Moguće je da vam je potrebno neko vreme kako biste mogli da donesete ispravnu poslovnu odluku. Nemojte da požurujete sebe i uzmite svo vreme koje vam je potrebno za analizu.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku možete da očekujete veoma lep odnos sa voljenom osobom. Vaša ljubav je jača od svega. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Osećate se jako dobro. Pred vama je faza u kojoj će vam jako prijati bilo koji oblik rekreacije ili bavljenja sportom. Iskoristite povoljan dan!

(Astrousluge.com)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.