Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 31. januar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 31. januar

Škorpija srećna, Vodolija zaljubljena, Ribe deprimirane, Ovan i Vaga u osami, Bik hladnokrvan, Blizanci rastrojeni, iznenađenje za Jarca, Rak u rutini, Lav potreban predah, a Devica vaga.  Ovo je horoskop za danas, 31. januar.

OVAN

Posao: Dovoljno ste radili i red je da odmorite. Budite strpljivi u svojim namerama kako bi na jedan solidan način uspeli da se domognete boljeg radnog mesta koje ste odavno razmatrali kao potecijalnu mogućnost.
Ljubav: Umete dovoljno da se osamite da vas partner uopšte ne zanima. Pokušajte da spustite loptu na nekom nivou kako biste napravili kompromis.
Zdravlje: Pazite se nazeba.

BIK

Posao: Hladnokrvno donosite odluke. Naravno, to ume da smeta osobama u vašem okruženju jer ne znaju šta ćete sledeće doneti kao ključnu stvar u poslu kojim se bavite. Budite uvereni da ste ipak na pravom putu.
Ljubav: Imate dovoljno razloga da se bavite meditacijom kako biste svoje misli doveli u red. Partner ima veliki uticaj na vas.
Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

BLIZANCI

Posao: Imate dovoljno dugova da ćete morati da se na neki način dogovorite oko njihove isplate u što kraćem period. Rokovi vas pritiskaju i ne znate kome da se obratite. Na neki način ste i sami krivi za situaciju koja je nastala.
Ljubav: Emotivno ste prilično rastrojeni. Imate dovoljno argumenata koji govore u prilog da ste u vezi sa pogrešnom osobom.
Zdravlje: Proverite kod lekara rad bubrega.

RAK

Posao: Dovoljno te uigrani kroz posao da su vam aktivnosti postale rutinskog karaktera. Bilo bi dobro da se odmorite dovoljno kako bi napunili baterije, jer vas očekuje malo teži period.
Ljubav: Imate odličnu priliku da upoznate zanimljivu osobu koja vam se već duže vreme sviđa.
Zdravlje: Imate problem sa hormonima.

LAV

Posao: Nemate preteranu brigu oko posla koji obavljate mada ste uvideli da vam je na nekom nivou poteban mali predah, pa ćete u tom duhu da iskoristite pozitivne aspekte koje imate na polju vaših ativnosti. Neko bi mogao da vas pozove na kraći izlet.
Ljubav: Nije na odmet da se sa nekim vidite jer osoba koju volite je neko ko je vredan pažnje.
Zdravlje: Možete imati povišenu temperaturu.

DEVICA

Posao: Ako ste u oblasti obrazovanja imaćete šta da ponudite tržištu rada. Neko će vam pomoći da se dovedete u jako dobar položaj. Obećan vam je viši status i na neki način ste dovoljno dobro sagledali celu situaciju u kojoj se trenutno nalazite.
Ljubav: Budite zahvalni partneru koji vas je dovoljno dugo bodrio. Oni slobodni su na trenutno nekoj probi. Još vagate u vezi jedne osobe.
Zdravlje: Kosti i zglobovi su vam problematični.

VAGA

Posao: Neko vam je ponudio odličan poslovni agažman i vi ste trenutno na nekom čekanju što se realizacije tiče. Neko vas je postakao na nešto više i na neki način ste i sami pristalica ove ponude.
Ljubav: Imaćete dovoljno razloga zašto ste u nekoj fazi života podstaknuti na samoću koju priželjkujete već duže vreme.
Zdravlje: Potrudili ste se da se dovoljno pripremite za predstojeću sezonu gripa.

ŠKORPIJA

Posao: Na neki način , odmor bi vam dobro došao i nije na odmet da se neke stvari dovoljno dobro urade kako bi na vreme mogli da se skoncenztrišete na ono što je bitno. Imate potpuno pravo izbora i niko vas ne osporava u vezi onoga što ste sami zacrtali.
Ljubav: Osoba sa kojom ste trenutno u vezi vas podstiče da uradite odlične poteze. Imate sreće u partnerskim odnosima.
Zdravlje: Migrene mogu biti učestale.

STRELAC

Posao: Izuzetno dobro podnosite sugestije drugih ljudi u odnosu na vaš ego. Dovoljno ste u poslu  da se neke stvari dešavaju bez veće priče jer ste izuzetno intuitivni pa se ovde nazire i sitnija manipulacija. Budite dovoljno otvoreni i bez brige sačekajte rezultate.
Ljubav: Na neki način ste izrevoltirani od strane prijatelja i voljene osobe, ali sa pravom su vam skrenuli pažnju na neke stvari.
Zdravlje: Možete se prehladiti.

JARAC

Posao: Imate pravo da se opustite i niste neko ko će da vodi abrove bez većeg angažovanja. Imate i dovoljno energije da se bavite vašim omiljenim hobijem. Pa slobodno iskoristite dan pred nama u znaku odmora.
Ljubav: Prijatno iznenađenje od prijatelja na koga ste već davno zaboravili. Na neki način podsećanje može da dođe u obzir i jedno lepo druženje.
Zdravlje: Pad imuniteta.

VODOLIJA

Posao: Pristajete na neku vrstu kompromisa i niste neko ko će da se zadužuje na nekim segmentima gde se podrazumevaju malo lošiji aspekti sezonskog karaktera. Budite samo više strpljivi i uspeh neće izostati.
Ljubav: Dovoljno ste zaljubljeni u osobu koja je dugo pored vas u svojstvu prijatelja. Možete ovu osobu i da na neki način obradujete.
Zdravlje: Problemi sa disajnim organima.

RIBE

Posao: Malo ste deprimirani situacijom koja je nastala. Neko je bio izuzetno neiskren prema vama i na neki način vas povredio. Naučili ste jednu lekciju više i nemate nameru greške da ponavljate.
Ljubav: Nemate dovoljno dokaza za vernost svog partnera ali isto tako ni neku satisfakciju u ovo vezi. Birate pogrešne partnere.
Zdravlje: Ovaj segment je u redu.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.