Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Ribe - | K-013 Portal

Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Ribe

Sam početak godine možete dočekati umorni od svega što ste u prošloj godini ostvarili, pa će vam prijati da se negde povučete i posvetite sebi.

Uostalom, oni koji vas vole svesni su vaše potrebe da povremeno nestanete. U prva dva meseca moguće je da ćete imati iznenadne troškove ili da ćete ponovo morati da se bavite temama koje ste mislili da su davno završene, a tiču se zdravlja i vaše lične vrednosti pa i toga kako doživljavate novac. Postoji neka idealizacija u vama koja je tako nežna i krhka, a ipak tako puna snage i saosećanja. Od proleća sledi jedna potpuna i neočekivana promena rutine, gde ćete odjednom biti preplavljeni pozivima novih prijatelja za druženja, neki stari prijatelji će ispasti iz vašeh života ali i sve to može dovesti i do veće potrebe za kretanjem.

Ako već niste do sada, april je idealan mesec da svu tu suptilnu energiju utrošite na umetnost i kreativno izražavanje kao i priliku da na taj način iscelite sve ono što vas i dalje boli. Možete imati potrebu da treba da usavršite neki strani jezik, što vam se baš neće dopasti ali će se kasnije pokazati kao vrlo korisno. Iako ste neko ko se lako prilagođava drugima ponekad kao da osećate da se gubite u tome ko ste vi, a ko je vaš partner i kao da su sve te granice savitljive, pa se tako i tokom cele godine vaši planovi mogu menjati u vezi sa tim u kom pravcu ide vaš život i kako vidite sebe za narednih nekoliko godina. Tokom leta se više fokusirajte na zdravlje i ne dozvolite da vas promena planova i životnih ciljeva dočeka fizički nespremnim za to. Biće vam važno da je vaš partner srećan pa makar to značilo da se vi malo više žrtvujete. Razmislite da li je to cena koju želite i možete da platite kao i da li ste spremni da sebe uvek stavljate u neki drugi plan.

Tokom jeseni postaće vam jasno da ste neke oblasti svog poslovnog života prerasli, i da vam treba više samostalnosti, ali i da vas posao i opterećuje. Nesporazumi sa ugovorima, promenama adrese i razna dokumentacija, traže vašu pažnju a budite oprezni i šta potpisujete i maksimalno se koncentrišite u vožnji. Nemojte biti tvrdoglavi i posmatrajte stvari iz jedne šire perspektive i sa dozom humora, ali ne i lakomislenosti. Ove godine vas očekuje veliki poslovni uspeh, pa sve ono što ste vredno radili prethodnih godine pazite da nekom nesvesnom i neočekivanom izjavom ne pokvarite. Sve ono što vam ne odgovara naučite kako ćete saopšititi drugoj strani na novi način, jer rečima i načinom na koji komuniciramo uostalom i krojimo ovu čaroliju zvanu život. Dizajnirajte zato najlepšu pesmu i živite je svakog dana.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.