Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Vodolija - | K-013 Portal

Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Vodolija

Iako vam je prošla godina naročito bila teška jer je delovalo da ste stalno u nekim kreni-stani situacijama u ovoj godini ipak možete malo da se odmorite.

Mart i kraj godine su idealni da se posvetite sebi, ali i partneru kao i da obnovite garderobu i podmladite se nekom interesantnom frizurom, pa ako ste oduvek sanjali o neobičnoj boji za kosu ovo je idealna prilka. Vaša materijalna situacija i dalje nije jasna i kao da se stalno vodite linijom manjeg otpora, ali budite oprezni i da vas neko ne pokrade ili da ne izgubite, zbog nepažnje i haotičnosti, nešto što za vas ima veliku vrednost. Iako je vaša okolina navikla da uvek imate izrazito mišljenje koje je često na prvi pogled suprotno svakoj zdravoj logici postaće jasno da su vas upravo te buntovne misli održale. Ne odustajte od njih, iako još uvek nije pravi trenutka da i drugi vide vašim očima i pitanje je da li se to stvarno jednom i može dogoditi.

Ako ste leteli sa jedne oblasti na drugu i osećali navalu adrenalina da odjednom rešite svako životno pitanje, od proleće možete očekivati primirje i manju potrebu da se bunite i branite. Ako mislite da sada već imate ideju šta će to biti potrebno da se promeni tokom ove godine, varate se. Biće potpuno neočekivano, ali to ste vi i jedino tako i treba da bude. Ipak, možete se iznenada preseliti, zatrudneti ili promeniti svoj životni stil u nekom drugom vrlo neobičnom obliku, kao i odnos prema nekom članu porodice. Može delovati kao da ne možete da se odmorite i da uprkos većem broju sati provedenih spavajući i dalje nemate energiju i kao da vam nešto crpi svu snagu. Razlog za ovo je jer se vaše nesvesno budi čak i kada spavate punom parom.

Neki stari stresovi mogu izbijati kao briga i potreba da se osamite, ali baš to sada ne bi bilo pametno da radite jer tim osamljivanjem samo dodatno prizivate depresivne misli. Može vam postati jasno da buntovnik u vama treba da izađe napolje, da se bori za ono što mu je važno, a ne samo da zatrpava svoje težnje u sebe i pravi se da može da živi kao svi drugi i ignoriše ono što mu duša poručuje. Najpametnija stvar koju bi mogli da uradite je da naučite da meditirate i redovno radite jogu kao i da prođete kroz iskustvo enegetske regresije i pokretanja čakri jer sve ono što ove godine ne uspete na nesvesnom nivou da rešite u narednim godinama može biti pretnja za vas i vaše psihičko zdravlje pa onda i ostavarenje svih onih velikih planova i želja koje ćete pogotovo ove godine isplanirati za sebe. Ne dozvolite da vas podsvest povredi, a da se to ne bi desilo preuzmite odgovornost i držite se onog pravila da u avionu prvo stavite masku sebi, a tek onda svima drugima.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.