Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nove PRETNJE Fabricija Bambrile - | K-013 Portal

Nove PRETNJE Fabricija Bambrile

Fabricio Brambila, haker iz Italije od koga su prethodnih dana strahovali korisnici Fejsbuka u Srbiji ponovo je zapretio.

Brambila je naveo da će, ukoliko mu RTS ne obezbedi šifre za 100.000 fejsbuk profila iz Srbije hakovati njihovu arhivu i ukrasti reprize “Boljeg života”, “Srećnih ljudi”, "Porodično blago" i "Selo gori a baba se češlja" koje tek treba da budu emitovane.

Brambila se obratio jednom od zaposlenih u RTS-u:

– Znači: Reci svim svojim kontaktima iz firme sa svoje Mesindžer liste da prihvate zahtev za prijateljstvo od Fabrizio Brambilla. On, to jest ja, imam fotografiju sa jednim psom. Haker sam i povezao je svoj sistem na tvoj akaunt Fejsbuka. Ako me neko od tvojih kolega ne prihvati i ne obezbedi mi minimum 100.000 šifara za fejsbuk naloge iz Srbije, objaviću reprize "Boljeg života", "Srećnih ljudi", "Porodično blago" i "Selo gori a baba se češlja" koje tek treba da emitujete. Hvala – naveo je Brambila u svojoj poruci.

Ih RTS-a su naveli da nemaju nameru da odgovore na Brambiline zahteve, ali se veliki broj korisnika Fejsbuka iz Srbije samoinicijativno javio hakeru da mu ponudi svoje profile u zamenu za reprize ovih popularnih serija.

– Do sada sam dobio šifre za mnogo profila kao što su “Milica nokti”, “Ceca ručni nakit” ili “Super patike Inboks”, tako da mi deluje da ću moći da hakujem 100.000 profila i bez njih – izjavio je Brambila za Njuz,net.

( Njuz.net )Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.