Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PREMIJERA! Lider objavio spot za pesmu "Vreme pijanih vozača" (VIDEO) - | K-013 Portal

PREMIJERA! Lider objavio spot za pesmu "Vreme pijanih vozača" (VIDEO)

lider - vreme pijanih vozaca

Pančevac Boban Babović, poznatiji kao Lider, objavio je spot za pesmu "Vreme pijanih vozača". 

"Vreme pijanih vozača" je 13. pesma sa novog albuma "Derlirijum". Lider na sarkastičan i šaljiv način govori šta se ne treba raditi za volanom, jer nam statistički podatci govore da veliki broj mladih čineći prestupe gube živote. Video montažu je radio Clever, tekst i aranžman Lider, bit Lesa Utc, miks i master Van, snimanje studio Kosmos, label Ltdfm Music.

Lider a.k.a. Džarastafa Derli je MC Ltdfm music labela i autor, urednik i voditelj boom bap radio emisije RepIndustrija Show.

2002. snimio je prvi demo a 2005. je imao prvi live performans. 2006. kao jedan od osnivača postaje član Ltdfm Music ekipe koja prerasta tokom godina u label. 2012. u etar izbacuje prvi solo projekat, mikstejp "In The House" a 2016. drugi album "Crna Rupa". 2018 godine izašao je treći album "Delirijum", i ovo je drugi spot sa ovog albuma. Na ovom kanalu mozete čuti sva gostovanja i učešća a sve ostale info o koncertima i press na profilu: https://www.reverbnation.com/lider 

Spot je objavljen na Lider L.T.D.F.M. Youtube kanalu.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.