Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website "Život je lep!" Četvrti sigl-spot benda RAMPA (Video) - | K-013 Portal

"Život je lep!" Četvrti sigl-spot benda RAMPA (Video)

rampa - zivot je lep

RAMPA (Radioaktivna Melodija Pančeva) je objavila svoj četvrti singl-spot, poslednji u ovoj turi spotova pred svoj prvi debi album.

Pesma se zove „Život je lep“, totalno u drugom fazonu od onog što ste navikli od ovog benda.

- Specijalni gost u ovoj pesmi je Mario Ševarac saksofonista „Dubioze kolektiv“, kome smo veoma zahvalni što je izdvojio svoje vreme za ovu našu pesmu. Spot za ovu pesmu je radio Luka Ivanović, tako da verujem da ćete biti zadovoljni sa spotom kao i do sada. Kao i uvek pesma je snimljena u studiju „Music Studio Revenge“ u Beogradu, kod producenta Stefana Rodića.

Pesma je brza, za đuskanje i mislimo da će na pravi način da najavi naš prvi album koji će izaći uskoro. Naziv albuma nećemo otkrivati, nek to bude mala misterija.  Eto do sada imamo 4 pesme, 4 spota, svaka je na svoj način. Mislimo da smo prepoznatljivi po tome što mešamo stilove i žanrove, jer smo raznovrsni i radimo šta nam padne na pamet, kako se osećamo u trenutku.

U 2018. smo dosta radili: snimali, svirali, putovali. Pokušavali smo da nađemo put do ljudi i tako ćemo nastaviti i u ovoj godini...čak jače. Napunili smo 2 godine, tako da nam pesma „Život je lep“ dođe kao neki pečat za ovaj naš dvogodišnji rad, kaže Branimir Kolocka, ekskluzivno za K-013 Online.

Pogledajte spot:

 

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.