Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dečak izumeo uređaj koji stvara iz atmosfere besplatnu energiju - | K-013 Portal

Dečak izumeo uređaj koji stvara iz atmosfere besplatnu energiju

Za Maksa Logana javnost kaže da je novi Nikola Tesla i već ga nazivaju njegovim naslednikom.13-godišnji dečak Maks, je konstruisao uređaj koji stvara besplatnu energiju iz zemljine atmosfere.

"Zvuči otrcano, ali od prvog dana sam znao da sam na ovoj planeti s razlogom", kaže Maks Logan, 13-godišnji dečak koji je konstruisao uređaj koji stvara besplatnu energiju.

Njegov izum podseća na Tesline kalemove i radi po istom principu koji je ovaj naučnik davno opisao.

Ono što posebno ističe ovaj uređaj je činjenica da je vrlo jednostavan - sakuplja elektromagnetnu energiju iz Zemljine atmosfere i pretvara je u struju koja može da se koristi za napajanje električnih uređaja.

Maks je ovaj izum osmislio u radionici svog oca koju je pretvorio u laboratoriju, s materijalima koje je kupio za samo 15 dolara i dokazao da njegov uređaj može da napaja niz LED svetala, što je i demonstrirao u priloženom videu.

Dečak je od konzerve kafe, žice, dva kalema i kašike stvorio elektro-magnetni sakupljač energije koji može da indukuje radiotalase, termalnu i statičku energiju i sve to pretvori u upotrebljivu električnu energiju.

"Ova kašika uzima energiju iz vazduha i unutar konzerve kafe tu struju možemo da pretvorimo iz naizmenične u jednosmernu", objašnjava mladi genijalac.

Maksu je vrlo čudno zašto je nekim Teslinim trebalo dugih 75 godina da dođu u medije.

"Moj cilj je bio da pomognem svetu. Želim da izgradim budućnost u kojoj svi ljudi mogu da budu srećni i sigurni", kaže MaksPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.