Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Najjača kafa na svetu je ''AssKicker'' - | K-013 Portal

Najjača kafa na svetu je ''AssKicker''

Australijska kafa "AssKicker" je najjača kafa na svetu odnosno kafa s najvećim nivoom kofeina u sebi. "Ass Kicker" kafa se služi u kafićima, ali za sada samo u Australiji, u Adelejdu. S ovom vrstom kafe treba biti oprezan, jer sadrži jako visok nivo kofeina, tako da jedna šoljica ima kofeina kao 80 šoljica "normalne" kafe. Kako je objasnio Stil Benington, vlasnik Viscous kafića u Adelejdu , u kome se može popiti ova najjača kafa na svetu se mora konzumirati duže vrijeme, tri do četiri sata. Nakon tog vremena "podigne" i razbudi i taj efekat, za za razliku od standardnih vrsta kafe, traje znatno duže.

Za ljudski organizam smrtonosna doza kofeina je od 18 grama, ukoliko se konzumira u vremenu od samo par sati. Ass Kicker kafa sadrži 5 grama kofeina, koji je preporučljivo konzumirati ne manje od tri do četiri sata.Napominjemo vas, da jedna obična ekspersso kafa ima svega 60 mg kofeina. Ass Kicker kafa nije preporučljiva svima, a to je i naznačeno na u kafiću u kome se nudi.

Najjača kafa na svetu "AssKicker kafa" prodaje u tri veličine kafe šoljica : mala šoljica košta 10 dolara (preporučuje se konzumirati u roku od 1-2 sata da bi ostali budni između 6 i 9 devet sati, srednja šojica kafe košta 13 dolara (preporučuje da se konzumira u roku od 2-3 sata tada ostajete budni 9 do 12 časova dok velika šojica kafe košta 16 dolara (i ona se preporučuje da se konzumira 3-4 sata sa ovom dozom kafe ostajete budni između 12 i 18 časova

Uz uz obaveštenje da osobe s visokim krvnim pritiskom i srčanim problemima, ovu "Ass Kicker" najjaču kafu piju isključivo na sopstveni rizik.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.