Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Radio mreža K-013 bogatija za četiri nova kanala - | K-013 Portal

Radio mreža K-013 bogatija za četiri nova kanala

Internet radio-televizija K-013, od 1. februara bogatija je za četiri novootvorena tematska radio kanala: K-013 Live, Rock radio, SmoothJazz radio i Iskon radio. 

K-013 je prva pančevačka radio mreža koja u svom sastavu ima „ExYu radio“ koji emituje pop, rok i dens hitove sa prostora bivše Jugoslavije, „Rock radio“ koji 24 sata emituje strani rok, rokenrol i bluz, “K-013 Live”, „SmoothJazz radio“ i radio „Iskon“ za sve ljubitelje starogradske, tamburaške i izvorne muzike, rekao je Marko Dimitrijević, osnivač sajta www.k-013.com .

Na “K-013 Rock” radiju emituje se prvenstveno strani rok, kako najstariji bendovi, tako i najnoviji hitovi s aktuelnih svetskih top-lista, zatim rokenrol i bluz, a u manjoj meri pop muzika. Urednik programa je Pančevac Petar Kolarski, starijim Pančevcima poznat kao tonac nekadašnje grupe "Bauk". 

Radio kanal “K-013 Live” reemituje program “exYU” radija, a Marko Dimitrijević kaže da će u određenim danima imati i direktne prenose dešavanja iz Pančeva.

- Na “K-013 Live” smo predvideli da direktno prenosimo muzičke događaje iz Pančeva, ali i tematske sadržaje kao što su tribine, književne večeri i drugo. Preko ovog radio kanala slušaoci su već imali prilike da uživaju u direktnom prenosu iz Kluba svetskih putnika “Cruiser” – veče španske muzike gde je svirao virtuoz na gitari Žan Lovrić i veče obrada najvećih pop i rok hitova u izvođenju devojaka iz trio “Alegra”. Naredni prenos imaćemo u subotu, 6. februara kada će se u “Cruiser”-u prirediti stend ap veče, 17. februara koncert “Bend i Vokali” u Kulturnom centru i ponovo trio “Alegra” 28. februara, najavio je Dimitrijević.

Marko Dimitrijević najavljuje da će uskoro svi slušaoci moći sami da kreiraju program svih radio kanala preko sajta, kao i otvaranje novih tematskih radio kanala na sajtu www.k-013.com.

Svi radio kanali se mogu pratiti preko posebnih stranica u okviru K-013 sajta:

"ExYU radio" – www.k-013.com/k013prvi
“Rock radio” – www.k-013.com/rockradio
“SmoothJazz” – www.k-013.com/smoothjazz
“K-013 Live” – www.k-013.com/k013live
“Iskon radio” – www.k-013.com/iskonradio

 Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.