Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Učestvujete u loyality programu SoulFood resotrana - | K-013 Portal

Učestvujete u loyality programu SoulFood resotrana

U našem gradu, u okviru Aviv parka, već skoro godinu dana postoji restoran SoulFood. Za kratko vreme je postao prepoznatljiv po ukusnim jelima, prijatnom ambijentu i opuštenoj atmosferi. Mnogi naši sugrađani su već navikli na najukusniju pripremljenu piletinu ili na prave ukuse detinjstva kroz domaće krempite, koje ovaj restoran proizvodi.

Kako bi izašli u susret našim brojnim sugrađanima koji ovaj restoran posećuju, u novu godinu su ušli i sa novim ponudama i pogodnostima za svoje goste. Od 15. januara u SoulFood resotranu, možete preuzeti svoju ''Loyality karticu'' i tako, nakon poslovnog ručka ili opuštene kafe, dobiti razne poklone i ostvariti veliki broj popusta.

SoulFood je čak pripremio i poseban ''Loyality program'' za one najvernije goste, pa tako možete dobiti i šoljice za espresso kafu, najbolje Milford čajeve, čaše za Jelen pivo i mnogo druge pogodnosti. Kako bi izašli u susret i svima onima koji će u ovoj godini postati verni gosti, ovaj restoran priprema i nagradu igru. Najavljuju se vredne nagrade, te vam toplo preporučujemo da posetite ovaj restoran, preuzmete svoju ''Loyality karticu'' i uživate u ponudi koju SoulFood nudi.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

letnje snizenje jun 2024 big panacevo 460x600

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city