Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Večeras tačno u OVO VREME pogledajte u nebo i zamislite želju! - | K-013 Portal

Večeras tačno u OVO VREME pogledajte u nebo i zamislite želju!

Sve želje koje se noćas zamisle trebalo bi i da se ostvare, a najbolje je zamisliti ljubavnu želju, jer je Venera sinonim za ljubav i vrednosti, a Jupiter - za dobrotvorstvo.

Ovog vikenda Venera i Jupiter se spajaju u svemiru i ovo je izuzetno redak događaj koji će se ponoviti za pola veka.

Venera i Jupiter se neće spojiti u bukvalnom smislu, samo će ljudskom oku izgledati da su spojeni. Ali, u stvari, oni će biti razdvojeni milijardama kilometara.

Slične planetarne konjukcije su prilično česte, dešavaju se nekoliko puta u toku decenije. Međutim, spajanje Venere i Jupitera je retko. Sledeći put će se sastati 2065.

Konjukcija je bitna i onima koji veruju u astrologiju.

Naime, prema uvreženom mišljenju, sve želje koje se noćas zamisle trebalo bi i da se ostvare, a najbolje je prema rečima pojedinih astrologa, zamisliti ljubavnu želju, jer je Venera sinonim za ljubav i vrednosti, a Jupiter za dobrotvorstvo.

Ali ima jedna caka, potrebno je da želju zamislite tačno u 22.30 časova, jer će tada ove dve planete biti najbilže jedna drugoj.

(telegraf.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.