Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Akcija prikupljanja fotografija „Grafiti i murali“ Udruženja „Pansej” - | K-013 Portal

Akcija prikupljanja fotografija „Grafiti i murali“ Udruženja „Pansej”

udruzenje pansej, grafiti i murali

Neke naše ulice krase ili „krase“ razni grafiti i murali. Svaki od njih ima neko značenje i poruku koju žele da prenesu svima koji prođu pored. Udruženje „Pansej“ pokreće akciju prikupljanja fotografija „Grafiti i murali“.

"Pozivamo sve zainteresovane da pošalju svoje fotografije grafita i murala koji je na vas ostavio najveći utisak, a koji je nastao na teritoriji grada Pančeva (Pančevo i okolna naseljena mesta). Ukoliko imate staru fotografiju u „analognom“ obliku, Sve pristigle fotografije dodaćemo u najveći digitalni foto-album Pančeva, a možete da ih vidite i na stranici Akcija prikupljanja fotografija „Grafiti i murali“", navodi se u saopštenju poslatom K-013 portalu.

Akcija prikupljanja fotografija traje do 31. jula. Fotografije je moguće poslati:

- elektronski na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.;

- poštom na adresu udruženja: Joakima Vujića 2C, Pančevo; Udruženje se obavezuje da će fotografiju vratiti u roku od 7 dana od dana prijema fotografije;
ukoliko fizički posedujete fotografiju, ali ne želite da je pošaljete poštom, možete da nas kontaktirate na broj 060/613-02-11 kako bismo se dogovorili oko preuzimanja i vraćanja fotografije.

Uz fotografiju je potrebno poslati ime i prezime autora, datum fotografije i opis (npr. gde je nastala fotografija, šta se vidi na fotografiji).

Fotografiju možete poslati i preko elektronskog formulara klikom OVDE.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.