Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aleksandra Filipović iz Pančeva pobednica trećeg festivala humora i satire "SLEM" u Leskovcu - | K-013 Portal

Aleksandra Filipović iz Pančeva pobednica trećeg festivala humora i satire "SLEM" u Leskovcu

Na ovogodišnjem 3. Festivalu humora i satire u Leskovcu SLEM prva nagrada je pripala aforizmu "Društva koja su izgubila kompas orijentišu se pomoću balvana" Aleksandre Filipović iz Pančeva, prenosi JugPress.

Na onkurs se putem mejla prijavilo 88 autora i 34 autora koji su radove poslali poštom. Prispelo je preko 1.100 aforizama koje su poslali autori iz Srbije, Republike Srpske, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Bugarske i Rumunije.

Komisija u sastavu Branislav Janković književnik iz Niša, Dragan Stošić vlasnikknjižare Stošić u Leskovcu Aleksandra Krstić, prof.književnosti i Zoran Jovanović, pregledala je aforizme i odlučila da nagrade pripadnu pomenutim utorima.

Uz konstataciju da je ove godine kvalitet aforizama bio mnogo jači a selekcija puno teža, nagrađenim i pohvaljenim autorima čestitamo a ostalima se zahvaljujemo na učešću i želimo više sreće sledeće godine.

Dodela priznanja biće obavljena 16. novembra u 19.00 u  Kulturnom centru Leskovac



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS