Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Anja Tomić iz Pančeva nagrađena besplatnim školovanjem za buduće IT stručnjake - | K-013 Portal

Anja Tomić iz Pančeva nagrađena besplatnim školovanjem za buduće IT stručnjake

Kompanija LINK group u saradnji sa Fondacijom Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje i kulturu odabrala je 25 maturanata, đaka generacije, sa teritorije Srbije i Republike Srpske koji će dobiti besplatno školovanje na ITAcademy.

Vest o dodeli finansijske podrške objavljena je 29. juna na svečanom prijemu maturanata na Belom dvoru, a svi đaci zainteresovani za jednogodišnje školovanje slali su prijave i motivaciona pisma do 15. jula.

U motivacionim pismima imali su zadatak da se predstave i opišu šta bi želeli da rade i na koji način planiraju da iskoriste nagradu za usavršavanje i napredovanje. Nije bilo nimalo lako odabrati 25 najinspirativnijih pisama, a među njima bila je i Anja Tomić učenica Elektrotehničke škole „Nikola Tesla”. 

Nagrade izabranim učenicima biće uručene na svečanom prijemu koji će se održati na Belom dvoru 5. septembra.

Podsetimo, kraljevska porodica Karađorđević, prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina, ugostila je 29. juna na Belom dvoru više od 600 najboljih maturanata iz Srbije i Republike Srpske na prijemu koji se održava već sedamnaestu godinu zaredom.

Tags:


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.