Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Badminton: Bojana Jovanović prvakinja Srbije treći put zaredom - | K-013 Portal

Badminton: Bojana Jovanović prvakinja Srbije treći put zaredom

Članica Badminton kluba "Dinamo" iz Pančeva, Bojana Jovanović, uspela je da osvoji titulu državne prvakinje u konkurenciji ženskih parova s Milicom Simić (BK Novi Sad) treći put uzastopno.

One su u finalu, nakon neizvesnog meča, savladale Mariju Sudimac (Zmajevi Kruševac) i Anju Velemir (Ravens KG) i tako im se na najbolji način revanširale za poraz na ovogodišnjem Kupu Novog Sada.

Bojana Jovanović je zauzela i treće mesto u konkurenciji žena pojedinačno.

"Zahvalila bih se na podršci svima koji su verovali da Milica i ja možemo da ponovimo uspeh od prethodne dve godine. Uzevši u obzir da je konkurencija sve jača i da naše juniorke, koje na evropskim turnirima sjajno igraju, već uveliko imaju značajnu rolu na seniorskim turnirima, ovo je zaista veliki uspeh. Posebnu zahvalnost dugujem Gradu Pančevu, svom klubu, nacionalnom trening centru u Novom Sadu i Badminton savezu Srbije, izjavila je Bojana Jovanović, trostruka uzastopna prvakinja Srbije u badmintonu.

U ekipnom nadmetanju, ženska ekipa "Dinama" u sastavu: Bojana Jovanović, Sofija Karanović i Ana Gavrilov, zauzela je treće mesto u državi. Mešovita ekipa Dinama u kojoj su pored navedenih žena učestvovali i Milorad Misimović i Goran Jelesijević, zauzela je peto mesto u Srbiji.

V.J.P.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS