Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bivši i sadašnji radnik opljačkali firmu "Interfas" - | K-013 Portal

Bivši i sadašnji radnik opljačkali firmu "Interfas"

Bivši i sadašnji radnik opljačkali firmu "Interfas"

Osnovni sud u Velikom Gradištu osudio je Mihajla Gorunovića (23) iz Pančeva na osam meseci kućnog zatvora zbog teške krađe, a Željka Jovanovića (29) iz Bavaništa na osam meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog teške krađe u saizvršilaštvu.

Ove presude su pravosnažne i na njih ne postoji pravo žalbe, jer su donete na osnovu sporazuma o priznanju krivice, koju su osumnjičeni sklopili sa Osnovnim javnim tužilaštvom.

Krivična dela za koja su osuđeni, osumnjičeni su izvršila na štetu beogradske firme „Interfas“, koja je angažovana u izgradnji sportske hale na Srebrnom jezeru u Velikom Gradištu.

Pošto radi u toj firmi, Jovanović je imao ključeve objekta, koje je predao Gorunoviću, da bi ovaj 2. novembra iz njih izneo veću količinu alata i opreme, između ostalog - dizalicu sa sajlom, cirkular, brusilicu i bušilicu.

Efikasnim radom tužilaštva i policije, utvrđen je identitet osumnjičenih i oni su uhapšeni 7. novembra. Prilikom pretresa kuće Gorunovića, pronađeni su ukradeni predmeti i vraćeni vlasniku.

Osim zatvorske kazne, obojica osuđenih dužna su da plate po 27.750 dinara, na ime troškova postupka

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.