Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Borković sa mališanima iz Pančeva razgovarao o važnosti sporta - | K-013 Portal

Borković sa mališanima iz Pančeva razgovarao o važnosti sporta

sajam sporta pancevo, dusan borkovic, vanja udovicic

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković bio je gost manifestacije "Mali sajam sporta", koja je održana danas na platou ispred Gradske uprave Pančeva. Srpski as se pridružio ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću i predsedniku Sportskog saveza Srbije Davoru Štefaneku u razgovoru sa mladim Pančevcima o tome kako se postaje šampion.

Mali sajam sporta bio je sjajna prilika da se na jednom mestu okupe sportski klubovi iz Pančeva kako bi deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta približili različite sportove i sve njihove prednosti.

"Sport je sigurno mesto za decu i trebalo bi da svi mališani što ranije počnu da se bave fizičkom aktivnošću, a zatim i da traže koja im disciplina najviše odgovara. Ja od samog početka nisam imao dilemu, za mene je to bio karting, a posle automobilizam. Svako dete ima drugačije predispozicije i sklonosti, ali je najvažnije da im fizička aktivnost bude jedan segment života. Ovo je upravo odlična prilika da se naši najmlađi sugrađani upoznaju za svim sportovima koje mogu da treniraju u svom gradu", rekao je Dušan Borković.

Manifestaciju je organizovao Sportski savez Pančeva u saradnji sa Sportskim savezom Srbije, Savezom za školski sport Pančeva i Savezom za predškolski sport i rekreaciju Pančeva.

(rtv)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.