Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Branislav Tomašić (19) iz Pančeva proglašen za pobednika takmičenja Elite Model Look 2018 - | K-013 Portal

Branislav Tomašić (19) iz Pančeva proglašen za pobednika takmičenja Elite Model Look 2018

Popularni voditelj Ognjen Amidžić i pevačka zvezda Milan Stanković zajedno sa stručnim žirijem izabrali su u utorak, 12. juna,  u okviru emiisje “Ami G show” pobednike ovogodišnjeg izbora za Elite Model Look.

To su Milica Škorić (15) iz Smederevske palanke i Branislav Tomašić (19) iz Pančeva. Oni će biti naši predstavnici na svetskom izboru koje se ove godine održava 35. put!

Žirijem je predsedavala Dženifer Mej Kope, Elitov internacionalni skaut iz Pariza, zajedno sa suvlasnicama modne agencije “Models Inc – Elite Srbija” Mirjanom Udovičić i Danijelom Dimitrovskom Amidžić. Pripreme finalista održana su u prelepom ambijentu hotela “Envoy”, dok su se finalisti pojavili u modelima Tijane Žunić i Bate Spasojevića.

Mirjana Udovičić nada se visokom plasmanu naših predstavnika na svetskom takmičenju:

“Čestitam Branislavu i Milici pred kojima je jedno neverovatno putovanje svetskom modnom scenom.”

Danijela Dimitrovska Amidžić ističe da sada tek slede prave pripreme za predstavnike Srbije.

“Zadovoljstvo mi je da na osnovu svog iskustva budem njihov mentor za izlazak na internacionalnu modnu scenu. Sigurna sam da će Milica i Branislav dobro prezentovati našu zemlju.”

Nakon što je proglasio pobednike, pevač Milan Stanković je poručio:

“Vi ste harizmatična lepa lica Srbije koja će imati priliku da upoznaju ceo svet. Želim vam puno uspeha na svetskom finalu!”

Osim Danijele, Elitova lica su bile i Monika Beluči, Sindi Kraford, Žizel Bundšen, Kameron Diaz, Alesandre Ambrosio…

(Izvor: Svet.rs / Foto: Svet.rs)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.