ČEPOM DO ANĐELINOG OSMEHA: Studentkinja iz Pančeva dobila elektromotorna invalidska kolica
cepom do osmeha, andjela atanasov, invalidska kolica, elektromotorna invalidska kolica

ČEPOM DO ANĐELINOG OSMEHA: Studentkinja iz Pančeva dobila elektromotorna invalidska kolica

Udruženje „Čepom do osmeha“, obradovalo je dvadesetogodišnju Anđelu Atanasov iz Pančeva, poklonivši joj elektromotorna invalidska kolica.

Pomagalo koje će značajno pomoći studentkinji, kupljeno je zahvaljujući njenim sugrađanima koji su marljivo sakupljali čepove, ali i građani cele Srbije.

Posebno se izdvajaju dve Novosađanke, Tijana Milojević i Nataša Ivančević, koje su u humanitarne svrhe na biciklima prešle 442 kilometra, od Novog Sada do Zagreba i time dale primer svima kako da budemo humani i ujedno sačuvamo životnu sredinu.

- Čast nam je što smo upoznali porodicu Atanasov – izjavila je Vanja Petković, predsednik udruženja „Čepom do osmeha“. - Anđela je ostavvila veliki utisak na sve nas. Život nam napravi prepreku, ali smo svi mi tu zajedno da je lakše prevaziđemo.

Anđela Atanasov je dvadesetogodišnja devojka, uspešan student koja boluje od spinalne mišićne atrofije i kolica kao pomagalo koristi od svoje jedasnaeste godine.

Elektromotorna kolica za osobe sa invaliditetom će Anđeli omogućiti da kvalitetnije i lakše obavlja svoje svakodnevne aktivnosti.

- Tek danas smo shvatile šta smo uspele našom vožnjom, koliko je to u stvari veliki uspeh – kazale su humanitarke nataša i Tijana. - Uzbuđene smo, srećne i ponosne, jer smo uticale na poboljšanje kvaliteta nečijeg života, konkretno sada, Anđelinog.

Udruženje „Čepom do osmeha“ već deceniju vredno i naporno radi kako bi olakšali i ulepšali živoe što većeg broja dece i omladine, a ovo pomagalo uručeno u Pančevu je 58. od pokretanja akcije.

(Novosti)

 Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.