Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Da li se ATP Pančevo pridržava naredbe o dezinfikovanju i provetravanju autobusa? - | K-013 Portal

Da li se ATP Pančevo pridržava naredbe o dezinfikovanju i provetravanju autobusa?

Previous Next

Na osnovu Odluke o proglašenju vanrednog stanja (“Sl. glasnik RS”, br. 29/2020), a radi sprečavanja epidemije Covid-19 na teritoriji grada Pančeva, Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva, na sastanku održanom 16. marta 2020. godine doneo je sledeću NAREDBU za ATP Pančevo:

Javnom komunalnom preduzeću za prevoz putnika „Autotransport Pančevo“ Pančevo da za vreme trajanja vanrednog stanja, smanji obim javnog gradskog prevoza na teritoriji grada Pančeva od ponedeljka 16.03.2020. godine i da ga organizuje po nedeljnom režimu vožnje – po redu vožnje za nedelju i praznike, uz ukidanje svih noćnih linija. Obavezna je dezinfekcija vozila najmanje jednom dnevno, kao i redovno provetravanje vozila, navodi se u naredbi.

Prvi deo naredbe možemo reći da je lokalni prevoznik ispoštovao. Red vožnje je prema rasporedu za nedelju, redukovan je saobraćaj zbog uvođenja policijskog časa, ali je zato ostavio na cedilu sve one koji rade do 18 sati u Beogradu, i zbog toga ne mogu da stignu na poslednji polazak autobusa sa Dunav stanice. Međutim poslednja stavka oko dezinfikovanja, provetravanja i podrazumeva se čišćenja autobusa je po svemu sudeći diskutabilna.

Čitaoci našeg portala šalju nam fotografije pa procenite sami da li jedini lokalni prevoznik poštuje sve što je naređeno zbog uvođenja vanrednog stanja.

Vaše fotografije i dalje možete slati na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili u inbox fejsbuk stranice K-013 Online.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.