Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Da slavimo živote dece: Potpišite onlajn peticiju za preusmeravanje novca iz budžeta Pančeva na lečenje bolesne dece - | K-013 Portal

Da slavimo živote dece: Potpišite onlajn peticiju za preusmeravanje novca iz budžeta Pančeva na lečenje bolesne dece

peticije, aleksandar stevanovic, lecenje bolesne dece

Na sajtu Kreni Promeni u toku je onlajn peticija kojom se traži od Aleksandra Stevanovića, gradonačelnika Pančeva, da se novac koji je predviđen za proslavu Nove godine preusmeri na lečenje bolesne dece.

"Našim naizgled malim drugarima, a u stvari velikim i neustrašivim borcima koji se sada nalaze u bolničkim posteljama i biju najvažniju bitku u svom životu potrebna je naša pomoć. Svaki novi dan, sat i minut mogu biti presudni. Ne postoji važnija borba od borbe za život, ne postoji ništa bitnije od života dece. Vrlo često ovi mali heroji ulaze u bitke sa minimalnim šanama da prežive, ali na nama je da im pomognemo da možda ipak budu pobednici.

U momentima kada zbog sve većeg broja zaraženih korona virusom postoji zabrana okupljanja, kao i teža materijalna situacija velikog broja građana prouzrokovana ovom krizom, smatramo da je potpuno besmisleno bacati novac nas građana Srbije na organizaciju proslave Nove godine, u bilo kom vidu, bilo uživo, bilo kroz plaćanje nekakvih preskupih online proslava.

Ovo su teška vremena. I mnogi ljudi su izgubili svoje bližnje. Istovremeno ovo je i vreme velike solidarnosti. Možemo da sedimo skrštenih ruku, a možemo probati da uradimo sve što je u našoj moći, kako bi naš novac bio potrošen za prave stvari. Kako bismo njime probali da spasemo one kojima je to potrebno i da znamo da slavljem svake naredne Nove godine, znamo do još neko slavi Novu godinu", navodi se uopisu peticije.

Peticija traje do nedelje, 13. decembra, i možete je potpisati OVDE.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS