Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website DINAMO BRANI TVRĐAVU - | K-013 Portal

DINAMO BRANI TVRĐAVU

U 14. kolu Super B lige, Dinamo u Pančevu, u subotu, 19. marta, dočekuje Dubočicu iz Leskovca, rivala koji je u prvom delu sezone pobedio pančevačku ekipu.
 
U srpskom Mančesteru, posle veoma zanimljivih 60 minuta igre, domaćin je slavio. Mnogi su zapamtili taj poraz. Sad se po opštem mišljenju Dinamo pita. Ipak, treba naglasiti da Dubočica ima solidan tim i da u naš grad sigurno ne dolazi sa belom zastavom. Na drugoj strani, Pančevci imaju svoju računicu. Lider na tabeli sebi ne sme da dozvoli luksuz da stečene vrednosti devalvira, bez obzira o kom rivalu je reč. Zato stručni štab i rukovodstvo kluba čine mnogo toga da momci odigraju derbi kola na pravi način.
 
Ivan Petković, šef stručnog štaba“žuto-crnih“, ume da prenese svojim izabranicima ideju zašta se bore. Ako je Pančevo do sada bilo neosvojiva tvrđava, nema razloga da tako ne ostane i posle utakmice sa Leskovčanima. Superiornost u talentu mora se dokazivati na terenu, svakodnevno, a ovakvi dueli su „lepotice“. Petković radi svoj posao sa dubokim zadovoljstvom, prenoseći moralne vrednosti na dinamovce, uverivši ih da nije dobro pristati na tezu, kako savremeni svet drži da je moral suvišan. Pobeda je važna, jer donosi bodove koji se skupljaju u korpi Super lige.
 
- Ne smemo da dozvolimo da posle sjajne partije i pobede u Novoj Varoši padne tonus ozbiljnosti. Dubočica je dobar tim, tamo su nas dobili, i treba da učinimo sve da ostvarimo pobedu. Momci vredno rade, svesni su koliko je bitno biti pravi kad najviše treba, a u skladu s tim je i atmosfera na visokom nivou - jasan je Ivan Petković u najavi utakmice koja će se odigrati u Hali sportova na Strelištu od 17 i 30 časova.
 
Sada je prilika i za navijače Dinama da se pokažu u pravom svetlu. Podrška je dobrodošla, a treba priznati da su je momci i zaslužili.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.