Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dizači tegova pančevačkog Dinama uspešni na takmičenjima u Beogradu - | K-013 Portal

Dizači tegova pančevačkog Dinama uspešni na takmičenjima u Beogradu

klub dizaca tegova, dinamo, pancevo, k-013

Dva takmičenja u olimpijskom dizanju tegova, Trofej Beograda i Memorijalni turnir Srđan Jovanović, održana su u nedelju, 7. jula, u Atletskoj dvorani u organizaciji beogradskog saveza. Pored domaćih takmičara učešće na ovom turniru zabeležili su gosti iz Bugarske i Slovenije, tako da je takmičenje imalo međunarodni karakter.

Za klub dizača tegova Dinamo nastupali su Bojana Đerfi, Hristina Ćirković, Ognjen Jelić, Mihajlo Obrenović, Miloš Obrenović i Uroš Dašić. Takmičare je predvodio Filip Vlajić

"Zadovoljan sam nastupom svojih takmicara. Bojana Đerfi, Ognjen Jelić i Mihajlo Obrenović su upisali svoj prvi nastup na takmičenju u ovom sportu. U ukupnom klubskom plasmanu na Trofeju Beograda zauzeli smo visoko treće mesto, dok se dvojac Dašić – Ćirković u ekipnom takmičenju na Memorijalnom turniru „Srđan Jovanović“ takođe plasirao na trećem mestu. Uroš Dašić od svih takmičara u apsolutnoj kategoriji je zauzeo treće mesto", kaže za K-013 portal predsednik kluba Filip Vlajić.

Takmičarima Dinama sledi kratka letnja pauza nakon čega počinju intenzivne pripreme za seniorsko prvenstvo Srbije u jesenjem delu sezone.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

letnje snizenje jun 2024 big panacevo 460x600

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city