Gradi se vrtić na Strelištu, javna prezentacija urbanističkog projekta
urbanizam pancevo, izgradnja vrtica, vrtic streliste, urbanisticki projekat, javni uvid

Gradi se vrtić na Strelištu, javna prezentacija urbanističkog projekta

Gradski Sekretarijat za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj oglašavaju javnu prezentaciju urbanističkog projekta kao urbanističko-arhitektonske razrade lokacije na kat.parceli top.br.16072/1, 16072/3 KO PANČEVO i delovima parc.16072/2 i 16072/4 KO Pančevo, za izgradnju predškolske ustanove Strelište,Pančevo, za investitora grad Pančevo, izrađen od strane JP„Urbanizam“, Pančevo.

Uvid u Urbanistički projekat može se izvršiti u zgradi Gradske uprave gradaPančeva, Trg Kralja Petra I, br.2-4 u Pančevu, u holu VI sprata, u Sekretarijatu zaurbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj.

Informacije isva obaveštenja o javnoj prezentaciji možete dobiti na telefon 013/353-304,kancelarija 609 i 610, u vremenu od 10-13 časova u periodu trajanja javneprezentacije od 7 dana, počev od 30.07.2021.godine.

Zainteresovana pravna i fizička lica mogu podneti primedbe na Nacrturbanističkog projekta, za vreme trajanja javne prezentacije, u pisanom obliku,Gradskoj upravi grada Pančeva, Sekretarijatu za urbanizam, građevinske istambeno-komunalne poslove, putem pisarnice Gradske uprave grada Pančeva, Trgkralja Petra I, br.2-4, Pančevo.

Dokumentaciju možete pogledati OVDE.

(K-013)Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.