Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website „Gradska stambena agencija“ ponudila u zakup dva stana u Čumićevoj ulici - | K-013 Portal

„Gradska stambena agencija“ ponudila u zakup dva stana u Čumićevoj ulici

gsa pancevo, zakup gradskih stanova pancevo

JP „Gradska stambena agencija“ Pančevo raspisala je javni poziv za odabir korisnika za zakup na pet godina dva gradska stana u Čumićevoj ulici u Pančevu.

U zakup na određeno vreme na period od 5 godina daju se sledeći stanovi:

1. Čumićeva br. 52/1,prizemlјe, jednosoban, ukupne površine 43 m2; sa grejanjem, Troškovi zakupa približno iznose: 5.336,30 dinara, ostali komunalni troškovi (struja, voda, smeće, grejanje...) u približnom iznosu od: 8.500,00 dinara. Minimalni prihodi porodičnog domaćinstva za predmetni stambeni prostor ne smeju iznositi manje od 27.600,00 dinara. Stan je u potpunosti prilagođen potrebama osoba sa invaliditetom.

2. Pančevo, Čumićeva br. 52/2,prizemlјe dvosoban, ukupne površine 50 m2; sa grejanjem, Troškovi zakupa približno iznose: 6.205,00 dinara, ostali komunalni troškovi (struja, voda, smeće, grejanje...) u približnom iznosu od: 10.500,00 dinara. Minimalni prihodi porodičnog domaćinstva za predmetni stambeni prostor ne smeju iznositi manje od 27.205,00 dinara .

Pravo učešća na javnom pozivu ima jednočlano/višečlano porodično domaćinstvo bez rešenog stambenog statusa, a koje živi najmanje 1 godinu na teritoriji grada Pančeva (prijavlјeno prebivalište), čiji su nosilac i članovi porodičnog domaćinstva državlјani Republike Srbije ili imaju podnet zahtev za sticanje državlјanstva kao i domaćinstva koja ne ostvaruju prihode na osnovu kojih bi mogli da obezbede stan po tržišnim uslovima.

Postupak izbora zakupca stanova i donošenja rešenja o dodeli gradskih stanova u zakup na određeno vreme sprovodi Komisija.

Prijava na javni poziv podnosi se JP „Gradska stambena agencija“ zaklјučno sa 19.04.2021. godine u zatvorenoj koverti sa dokumentacijom i naznakom „za Stambenu komisiju“. Obrazac prijave na javni poziv preuzima se u JP „Gradska stambena agencija“ Pančevo. 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti JP „Gradska stambena agencija“ Pančevo na telefon 013/304-932 ili putem elektronske pošte na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.