Gradski prevoz u Pančevu normalizovan autobusima drugih firmi -
Pantransport, prevoz, Pančevo

Gradski prevoz u Pančevu normalizovan autobusima drugih firmi


Gradski prevoz u Pančevu od jutros je normalizovan, iako radnici Autotranspoprtnog preduzeća Pančevo i dalje blokiraju svoju garažu koju koristi novi gradski prevoznik Pantransport, izjavio je za RTV Voja Savičić, direktor saobraćaja Pantransporta.

Beogradske prevozničke firme Saga trans, Dumeko i Transjug koje su vlasnici Pantransporta juče kasno popodne su uputili autobuse iz matičnih firmi u Pančevo kako bi obezbedili normalno odvijanje saobraćaja.

Radnici ATP-a juče su na sastanku sa gradonačelnikom Pančeva Sašom Pavlovim dogovorili da od danas počnu potpisivanje rešenja o prestanku radnog odnosa po osnovu tehnološkog viška.

„Na taj način bismo stekli pravo da se prijavimo Nacionalnoj službi za zapošljavanje kako bismo tražili novi posao. U rešenjima je navedeno da će otpremnine biti isplaćene najkasnije do kraja avgusta“, izjavio je Zoran Topalović, jedan od radnika ATP-a.

Dodao je kako je dogovoreno i da u najkraćem roku bude isplaćena julska zarada, a kada se steknu finansijski uslovi i naknada za neiskorišćene godišnje odmore.

Radnici ATP-a još uvek blokiraju ulaz u garažu, jer očekuju da ovaj dogovor počne da se realizuje, precizirao je Topalović.

(RTV)

Najnovije vesti pročitaj ovde!

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com