Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Gradski štab doneo odluku da za jednim stolom u ugostiteljskim objektima mogu da sede najviše dve osobe - | K-013 Portal

Gradski štab doneo odluku da za jednim stolom u ugostiteljskim objektima mogu da sede najviše dve osobe

ugostiteljski objekti, pančevo

Na osnovu člana 14. i člana 15. Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti (“Sl. glasnik RS” br.15/2016, 68/2020.) i člana 29. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama („Sl.glasnik RS“ br.87/2018), a radi sprečavanja epidemije Covid-19 na teritoriji grada Pančeva, Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva, na sastanku održanom 03. avgusta 2020. godine doneo je sledeću ODLUKU:

1. Od ponedeljka 03.08.2020. godine obavezuju se ugostiteljski objekti na teritoriji grada Pančeva (restorani, kafići, barovi, noćni barovi, diskoteke i dr.) čiji rad je ograničen na period od 06:00 do 23:00 časa, da organizuju rad tako da za jednim stolom ne može sedeti više od 2 lica, izuzev ako su u pitanju roditelji maloletne dece ili lica koja žive u zajedničkom domaćinstvu, uz obavezni razmak od 2 metra između stolova i uz obaveznu upotrebu zaštitnih sredstava – maski i obezbeđivanje sredstava za dezinfekciju ruku na svakom stolu, kao i obavezno poštovanje svih drugih propisanih mera.

2. Ostaje na snazi obavezno poštovanje mera i socijalne distance naročito kod prodaje robe i pružanja usluga, u tržnim centrima, prodavnicama, i drugim sličnim objektima kao i na prostoru svih otvorenih i zatvorenih pijaca.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.