Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Hitna pomoć PANČEVO: 51 pregled u prethodna 24 sata, udes na Bavaništanskom putu - | K-013 Portal

Hitna pomoć PANČEVO: 51 pregled u prethodna 24 sata, udes na Bavaništanskom putu

bavanistanski put, udes, hitna pomoc pancevo, dom zdravlja pancevo, k-013

U protekla 24 sata u Službi za hitnu medicinsku pomoć Doma zdravlja Pančevo ambulantnih pregleda je bilo 51, od čega petnaestoro dece. Stariji sugrađani su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, temperature i bolova različite etiologije, a deca zbog povišene temperature i prehlade.

Kućnih poseta je bilo 17, uglavnom hronični bolesnici, dok je transporata u gradu bilo 18, van grada 20, a u pratnji lekara 8.

Intervencija na javnom mestu je bilo pet:

U Ulici Miloša Obrenovića kod butika “Angel”, jedna osoba je kolabirala i nakon pregleda je preveezna do bolnice.

U Opštini su bile dve intervencije. Jednoj osobi je pozlilo usled visokog pritiska i data je terapija,a druga je kolabirala i preveezna je do bolnice.

U Medicinskoj školi je pozlilo jednom učeniku, koji je prevezen do pedijatra.

U Ulici Stevana Šupljikca pozlilo je jednoj osobi koja je nakon pregleda prevezena do bolnice – internisti.

U Topčiderskoj ulici jedna osoba je pala i povredila kuk. Prevezena je do bolnice-ortopedu.

U danu za nama dogodio se i jesan saobraćajni udes

Na Bavaništanskom putu, kod selekcije bilja, dogodio se saobraćajni udes u kome je jedna osoba povređena. Nakon zbrinjavanja je povređeni prevezen do bolnice, saopšteno je iz Doma zdravlja.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.