fbpx
Internacionalni Karneval Pančevo, Karneval Pančevo 2020, Pančevo, Karneval

Internacionalni karneval u Pančevu slavi punoletstvo! Produžene prijave za učešće u karnevalskoj povorciINTENACIONALNI KARNEVAL PANČEVO 2020 će se održati 19. i 20. juna 2020. godine. Karnevalska povorka je u subotu, 20. juna u 20:00 časova.

Rok za prijavu karnevalskih grupa za učešće u karnevalskoj povorci produžen je do 13. juna 2020.godine

Sve karnevalske grupe koje žele da učestvuju u karnevalu, formular za prijavu mogu preuzeti sa sajta www.karnevalpancevo.com

Popunjena prijava se dostavlja na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., a uz prijavu treba poslati i muzičku numeru za predstavljanje grupe u karnevalskoj povorci.

Karnevalsku grupu čini grupa od najmanje petnaest osoba, dok gornji limit ne postoji, jednako kostimiranih ili koji obrađuju istu temu.

Neprijavljene karnevalske grupe i osobe koje nisu kostimirane ne mogu da učestvuju u povorci i neće moći da se kreću obeleženom trasom međunarodnog karnevala.

Sve prijavljene karnevalske grupe će biti obaveštene o detaljima u vezi učešća.

Pančevački karneval, kao prvi međunarodni karneval u Srbiji, održava se od 2003. godine u organizaciji udruženja ''Prijatelji Pančeva'', pod pokroviteljstvom je Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam AP Vojvodine.

Ova manifestacija postala je turistička atrakcija,  koja ove godine proslavlja 18. rođendan.Komentre omogućio K-013.com