Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Internacionalni karneval u Pančevu slavi punoletstvo! Produžene prijave za učešće u karnevalskoj povorci - | K-013 Portal

Internacionalni karneval u Pančevu slavi punoletstvo! Produžene prijave za učešće u karnevalskoj povorci

Internacionalni Karneval Pančevo, Karneval Pančevo 2020, Pančevo, Karneval

INTENACIONALNI KARNEVAL PANČEVO 2020 će se održati 19. i 20. juna 2020. godine. Karnevalska povorka je u subotu, 20. juna u 20:00 časova.

Rok za prijavu karnevalskih grupa za učešće u karnevalskoj povorci produžen je do 13. juna 2020.godine

Sve karnevalske grupe koje žele da učestvuju u karnevalu, formular za prijavu mogu preuzeti sa sajta www.karnevalpancevo.com

Popunjena prijava se dostavlja na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a uz prijavu treba poslati i muzičku numeru za predstavljanje grupe u karnevalskoj povorci.

Karnevalsku grupu čini grupa od najmanje petnaest osoba, dok gornji limit ne postoji, jednako kostimiranih ili koji obrađuju istu temu.

Neprijavljene karnevalske grupe i osobe koje nisu kostimirane ne mogu da učestvuju u povorci i neće moći da se kreću obeleženom trasom međunarodnog karnevala.

Sve prijavljene karnevalske grupe će biti obaveštene o detaljima u vezi učešća.

Pančevački karneval, kao prvi međunarodni karneval u Srbiji, održava se od 2003. godine u organizaciji udruženja ''Prijatelji Pančeva'', pod pokroviteljstvom je Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam AP Vojvodine.

Ova manifestacija postala je turistička atrakcija,  koja ove godine proslavlja 18. rođendan.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.