Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ivan Milanović (Narodna stranka Pančevo): Pozivamo političke partije, grupe građana i pojednice na protest protiv torture gradske vlasti i Pantransporta - | K-013 Portal

Ivan Milanović (Narodna stranka Pančevo): Pozivamo političke partije, grupe građana i pojednice na protest protiv torture gradske vlasti i Pantransporta

narodna stranka pancevo, ivan milanovic

Omladina Narodne stranke Pančevo poziva sve političke partije, grupe građana, udruženja kao i sve slobodnoumne pojedince iz Pančeva da zajedno mirnim okupljanjem u petak (sutra) u 20 časova ispred Pantransporta ukažu na dva velika problema koji su posledica nestručnih odluka pojedinaca a koji će negativno uticati na sve naše sugrađane.

"Pod jedan: ponovno poskupljenje autobuskih karata koje predstavlja krajnji oblik bahatosti. Pod dva: izmeštanje autobuske stanice iz centra grada, s ciljem da se verovatno privatnoj firmi da vlasništvo nad novom autobuskom stanicom, a d se na mestu sadašnje stanice po svemu sudeći izgradi nova privatna zgrada", naveo je predsednik omladine Gradskog odbora Narodne stranke Pančevo Ivan Milanović.

Omladina Gradskog odbora Narodne stranke Pančevo je u ponedeljak 18. jula predala Gradonačelniku Pančeva Aleksandru Stevanoviću potpise protiv poskupljenja prevoza i s tim u vezi očekujemo da će gradska vlast i Pantransport odustati od novog nameta građanima Pančeva, izjavio je Milanović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.