Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Izdavanje dozvola za kretanje licima za viđanje deteta u vreme policijskog časa - | K-013 Portal

Izdavanje dozvola za kretanje licima za viđanje deteta u vreme policijskog časa

Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva obaveštava građane da će Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja tokom vanrednog stanja, a u saradnji sa Ministarstvom unurašnjih poslova, kontrolisati i vršiti izdavanje dozvola za kretanje u vreme zabrane kretanja licima koja kojima je razlog viđanje deteta na koje imaju pravo u skladu sa pravosnažnom sudskom presudom.

Građani kojima je potrebna dozvola za kretanje u vreme zabrane kretanja iz gore navedenog razloga, za rešavanje ovog zahteva potrebno je da se zahtevom obrate Gradskom štabu za vanredne situacije grada Pančeva i dostave potrebna dokumenta koja potvrđuju razlog za izdavanje ove dozvole.

Od obavezne dokumentacije potrebno je dostaviti:

1. Zahtev za izdavanje dozvole sa sledećim podacima: ime i prezime lica – roditelja koji podnosi zahtev, ime i prezime drugog roditelja, ime i prezime lica – deteta, brojeve telefona oba roditelja, razlog koji opravdava izdavanje dozvole i vremenski period za koji se u toku dana-nedelje traži dozvola za kretanje u vreme zabarne kretanja,

2. Fotokopiju lične karte ili očitani primerak lične karte za roditelja, podnosioca zahteva,

3. Fotokopiju pravosnažne presude, kojom je odlučeno o danima i vremenskom periodu viđanja deteta.

Zahtev sa obaveznom dokumentacijom podnosi se lično na portirnici Gradske uprave grada Pančeva, na mestu tačno određenom za to, ili elektronski sa skeniranom obaveznom dokumentacijom na imejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., najkasnije do 10.00 časova kako bi bili obrađeni i istog dana prosleđeni Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u dalju proceduru.

Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva će u saradnji sa drugim organima lokalne samouprave i Centrom za socijalni rad „Solidarnost“ Pančevo i udruženjima građana registrovanim na teritoriji grada Pančeva, a na osnovu primljenih zahteva i nakon provere podataka i opravdanosti potreba za kretanjem, dostaviti podatke o roditeljima koji su podneli zahtev, Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a koje u sradnji sa Ministarstvom za unutrašnje poslove kontroliše i vrši izdavanje dozvole za kretanje u vreme zabrane kretanja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.