Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website JABUČANI BESNI: Na liniji broj tri Jabuka-Stari Tamiš ponovo uglavnom krševi od autobusa - | K-013 Portal

JABUČANI BESNI: Na liniji broj tri Jabuka-Stari Tamiš ponovo uglavnom krševi od autobusa

JABUČANI BESNI: Na liniji broj tri Jabuka-Stari Tamiš ponovo uglavnom krševi od autobusa

I pored molbi i apela meštana Jabuke da im se omogući prijatna i udobna vožnja odgovorni iz ATP-a, pre svih šef saobraćaja, sa podrškom lokalne vlasti, uporno šalje ovakve iznajmljene praistoriske autobuse.

Podsećamo da je ovo iznajmljeni autobus koji se iznajmljuje od privatnika iz Obrenovca po ceni od 2000 hiljade evra mesečno. Ovi krševi, ukupno 20 komada, se iznajmljuju već 15 meseci i svako može da izračuna koliko je novca dato. Za novac koji je dat za iznajmljivanje u inostranstvu se moglo kupiti 20 mnogo boljih autobusa u kojima bi vožnja za putnike bila bezbedna, udobna i prijatna.

Meštani sa kojima smo razgovarali smatraju, a to je i praksa pokazala, da je sivi Ikarbus-Mercedes najpogodniji za liniju broj tri, zbog toga ima dovoljno mesta i sedenje i za stajanje, plus toga ima i dugmad pored vrata za javljanje izlaza. Oni očekuju da će odgovorni makar na pun sat u toku celog dana dati pristojan i odgovarajući autobus.

Takođe meštani očekuju i veće angažovanje vlasti u Mesnoj zajednici Jabuka u rešavanju tekućih problema, o čemu ćemo pisati u narednom periodu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.